TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 378
del dilluns dia 27/05/2002

.. Pis Cinta.- La dona encara està esmaperduda i aclaparada per la petició de matrimoni i comença a excusar-se con tal de no haver-se de decidir: que si el judici d'en David, que si la universitat, que no pot dir-li a en Peris, que...................
En Guillem s'ho agafa amb filosofia i amb cara d'enamorat li diu que s'agafi tot el temps que vulgui però que, mentrestant, millor que no es vegin, que a partir d'ara vol fer les coses bé.

Pis Pilar.- La Remei està catatónica, asseguda al sofà i amb els ulls carregats de llàgrimes. En Ramon treu el nas a la saleta (potser havia anat a refrescar-se la mà) i mega penedit li diu: ho sento, no sé què m'ha passat. La Remei, per si de cas, li recorda: m'has pegat. I ell surt amb la típica excusa de m'he posat nerviós i no tornarà a passar. Fixa't si està penedit que fins i tot li vol fer el sopar!.

Bar Peris.- L'Adrià i la Carme han sortit del metge i s'estan prenent un cafè. L'home li diu que no s'hi pot quedar gaire perquè ha d'anar a treballar. La Carme, molt sorpresa, li diu que està jubilat i li explica (de manera resumida) que el va haver de traspassar per lo de la Clara. L'home no sap pas de què li parla i s'acaba enfadant amb sa filla.

En Max li explica a la Iolanda que lo del projector ha mig colat però que ara s'estan tornant bojos buscant les pelis.

Carrer.- A la sortida d'un súper, la Pilar s'agafa a la Remei (que porta el cotxet) i la noia retira el braç amb gest de dolor; diu que s'ha donat un cop.

La Fusteria.- La Carme pregunta a la Núria què dimonis és això de la fusteria on treballa l'Adrià. La noia li explica que es tracta de la fusteria d'en Mingo i que no hi ha cap problema perquè allà li segueixen el joc. La Carme s'enfada pel que considera que és enfotre-se'n de son pare.

Carrer.- La Cinta confessa a la Paquita, i per enèsima vegada, que no sap què fer, que està espantada , que què dirà la gent quan la vegin amb un altre home i que ha de parlar amb en Peris pero ja!. Explica que en Peris li té tantes atencions que la fa sentir dolenta però la Paqui la consola dient-li que només està enamorada........ perquè.............. estàs enamorada, oi?.

Fusteria d'en Mingo.- La Carme entra, seguida d'en Max, i es queda de quadros veient son pare donant ordres amb la seva habitual simpatia a tots els que treballen allà. La Carme parla amb en Mingo i l'home li diu que no passa res, que l'Adrià només s'hi passa una estona, dona quatre ordres, vigila una mica per allà i marxa. La Carme no en surt gaire convençuda.

Bar Peris.- En Huari li diu a en Peris que el paio aquell de les motos ja té la Impala. En Peris crida a en David i li fa saber que li compra la moto. En David, naturalment, desconfia: què vols a canvi?. Però, res, en Peris no vol res de res, només la hi vol regalar.
O sigui que els homes Peris deixen en Huari darrere la barra i surten disparats a comprar la moto.
Arriba la Iolanda i li diu a en Huari que no ha trobat les pelis de l'Adrià (va ser ella que se les va vendre un dia que anava borratxa perduda).

Casa Pilar.- La Remei va planxant i la Pilar va plegant roba. Entra en Ramon amb un parell de flors, una per cada una.
La Remei la deixa damunt del sofà sense mirar-se ni la flor ni en Ramon, cosa que sorprèn força la Pilar. El "pobre" Ramon està tan penedit que fins i tot li ha comprat una joguina per la Desi, però la Remei, ni cas.
Aleshores en Ramon es disculpa un cop més, de manera que sembli una disculpa per totes dues (per haver estat massa nerviós, etc.) però que en realitat va adreçada a la Remei, que segueix mirant la post de planxar.

Carrer.- Els Peris fan tard perquè la botiga és tancada. Tot i així veuen la moto a través de l'aparador i en David mira que miraràs, fins que se n'adona que aquella és la SEVA Impala, la que li van robar.

Pis Adrià.- La Carme segueix dient a la Núria que a la fusteria s'enfoten de l'avi i la Núria segueix dient que l'avi, així és feliç i que no pateix.
La Núria desapareix i la Carme prova de parlar amb el seu pare i decideix explicar-li que s'ha quedat sense feina a causa d'haver atropellat el fill de l'Andreu amb el que, evidentment, ja no surt, etc. etc.
L'Adrià se la mira com si l'entengués però no s'ha assabentat de res. Quan la filla acaba d'explicar-li les seves desgràcies, l'home li diu que ja és hora de sopar i que lo d'envernissar l'armari ja ho farà demà.

Despatx.- La Cinta, després d'uns dies sense veure en Guillem, entra com una tromba per llançar-se-li als braços però l'home manté les distàncies i li recorda que van quedar en no veure's fins que ella es decidís. La Cinta hi torna amb la cançó de sempre però aquest cop en Guillem no se l'escolta, li diu que s'ha assabentat del kiki que es va marcar amb en Peris i que ell no pot seguir així, que vol ser el seu home i que fins que no tingui les coses clares, és ell que no la vol veure.
La Cinta es queda de pasta, recull la bossa i marxa.

Pis Pilar.- Quan la Pilar marxa a dormir, en Ramon pretén que la Remei s'assegui amb ell al sofà però la noia segueix plegant roba a taula i li diu que nanai. La noia li diu que vol marxar de casa (atenció, en Ramon es posa "tieso") i ell li diu que la necessita i molt. Li comença a fer el ploricó, tot amagant la ràbia que se li reflecteix de tant en tant a la cara i que mira de dominar com pot. La Remei sembla que ho té clar i insisteix en que no la convencerà. Aleshores ell fa servir el m'agrades molt, m'agrada estar amb tu, no sé què faria sense tu, etc. etc.
La Remei segueix recte com un pal de telèfon i en Ramon s'hi va apropant fins a demanar-li si li pot fer un petó, ni que sigui l'últim. La Remei ni es belluga i en Ramon li fa un petó la galta (la Remei, com un pal, amb "la vista al frente"), li fa un petó als llavis (la Remei, igual), li va baixant pel coll i la Remei que es posa a dubtar.







tplana

Setmana 77
Capítol 379 · Capítol 380 · Capítol 381 · Capítol 382 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici