TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 379
del dimarts dia 28/05/2002

.. A la Clara, la primavera li prova de meravella. Exultant i entusiasmada, comenta a la Paquita que avui torna el Dani i que potser li proposarà de viure junts.

Entra l'Empar amb cara de pomes agres i la Clara la saluda. La professora comenta que avui se'n va una temporada fora i que l'any que ve farà classes en un altre lloc, que vol allunyar-se de tot això i del que li ha passat. Hi ha un cert ressentiment envers la Clara, però aquesta se sent comprensiva i l'encaixa sense donar-hi més importància.

I, tanmateix, la relació amb el Quim és cada cop més difícil perquè aquest està profundament gelós: la Clara li comenta que demà vol fer un dinar familiar amb el Dani i que vol que el Max hi sigui. El Quim diu que no sap com li pot anar bé la fusteria al Dani, si es passa la vida aquí.
Més endavant, l'ex matrimoni tornen a coincidir i la Clara l'informa de la partida de l'Empar...

Al Ramon la primavera l'està acabant de destarotar del tot: és l'aniversari del seu casament i el seu resentiment és a punt d'esclatar com una olla exprés amb la vàlvula de seguretat caducada. Clava una bronca a la Gemma (després demana perdó, això sí) i, a la parada mateix, queda amb el Natxo per advertir-li que la Mari ha vist la nena fora del jutjat i que vol posar una denúncia en aquest sentit. Però l'assistent social, que argumenta com un advocat, afirma que la Mari no ha incomplert cap norma perquè no ha estat ella qui ha anat a veure la criatura. Al Ramon li puja la mosca al nas i comença a sospitar que al Natxo li agrada la Mari, i així li diu.

Això dóna una idea al noi, que va a veure la Mari i li proposa de fer un cafè. Ella es mostra recelosa, però, esperonada per les noies de la perruqueria, acaba decidint-se.

Mentrestant el Ramon està cada cop més agresiu a casa: comenta que el Natxo està de part de la Mari i que potser s'entenen. La Pilar treu importància al tema Desi i això fa que la ràbia del Ramon augmenti, encara que de forma callada...

I quan la Mari i el Natxo es troben i xerren animadament (sabem que a ell l'ha deixat fa poc la novieta), el Ramon, que els espia, els veu rient i passant-s'ho bé.
Incontenible, irromp a casa del Marcel, on la Mari ja ha arribat, i deixa anar una sèrie d'amenaces i de grolleries fins que el Marcel li tanca la porta literalment als morros.

El David arriba a la botiga de motos i, a mesura que va reconeixent la seva Impala es va posant més nerviós. els demana d'on l'han treta perquè vol saber qui li va robar... i el fan fora de la botiga. Però ell posa una denúncia i ho comenta al Huari que, d'entrada, no dóna crèdit al que li diu el David, però a la tarda l'acompanya a la botiga on, curiosament, han sustituït la moto per una altra...
I el Huari, aleshores, es convenç que el David tenia raó: l'actitud defensiva de l'home de la botiga és més clara que l'aigua, i el Huari s'hi baralla.
Mentrestant, en un desguaç, uns bitllets canvien de mans i un noi hi deixa la moto del David... un noi que, potser és un dels Skins!

El Dani i la Clara són a La Fusteria, petonejant-se i jugant amb el que s'han de dir l'un a l'altra.
Arriba el Quim, que fa morros en veure'ls, i decideix trucar la pobra Empar.

Es troben i tenen una conversa condemnada d'entrada al fracàs: retrets, la constatació que el Quim segueix penjat d'una dona que ja no l'estima, ironia amarga de la noia i amargor sense ironia del Quim... L'Empar se'n va molt trista.

I a ca la Clara, hi ha festival de focs artificials. Després d'haver fet l'amor i quedar exhausts, el Dani, per fi, concreta la seva proposta: "vols casar-te amb mi?" Ho fa de genolls, a l'antiga i en to de broma, però la proposta és seriosa... i la Clara accepta absolutament entusiasmada... i tornen a començar els focs artificials!



Spock

Setmana 77
Capítol 378 · Capítol 380 · Capítol 381 · Capítol 382 ·

Històries Imprevistes

Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici