TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 330
del divendres dia 15/03/2002

.. Adrià, Carme i Núria esmorzen. Tots molt contents pel sopar familiar. Ell marxa al mercat per fer la compra mentre que Núria li diu que l'ajudarà a fer el sopar.
Quan l'Adrià se'n va, la Núria comença a parlar del seu avi, de com ha canviat, de com ha envellit de sobte...
Després truca l'Andreu i la Carme queda amb ell.

Pilar està a la farmàcia i li explica a la Roser el que va passar amb el Ramon i la puta. Mentre que la farmacèutica ho troba del més normal en un noi jove, per la Pilar és una barbaritat. La Roser aconsella que el Ramon s'ha de buscar una noia fixa.

Al mercat, el Ramon se li esgota la paciència... La Remei no deixa de xerrar sobre el que fa i deixa de fer amb el Miquel. El de les olives la crida perquè no la vol escoltar més. Al final, marxa perquè necessita fer un volt.

En l'altra parada, l'Adrià compra pel sopar i la Isabeleta li torna el canvi. L'avi s'emprenya quan veu les monedes. No les reconeix. Lola li explica que el canvi és correcte i l'Adrià ho accepta, demanant perdó a la dependenta.

Andreu es queda sol al despatx. Rep una trucada misteriosa. Marxa corrent, deixant una nota damunt la taula de la Clara.
Aquest fet fa que la Carme es quedi al Peris esperant-lo.

Mari es reuneix amb el Nacho que li pregunta pel Toni. Quan la Cinta s'acosta per preguntar el que volen, Nacho surt del bar i entra poc després acompanyat per la Pilar i la Desi. La Mari es posa molt contenta.

Un cop ja al pis, la Mari li explica al Marcel el que ha passat al bar del Peris. Se la veu molt animada i feliç.
També parlen de la nit que ell ha passat fora de casa. Marcel explica que tot va anar bé però que només era un polvet. A més, l'Asun no s'enrotlla amb cap company de feina. Mari diu que ella no podria ni fer un polvet.

Pràcticament tot és a punt per sopar al pis de la Carme. Núria sèu amb el seu avi i li diu que se n'alegra que hagi volgut fer aquest sopar doncs abans no es comportava com ho fa ara. L'Adrià s'estranya que li digui això i la Núria li posa com exemple el dia de l'aniversari de la Clara que ell no va voler anar perquè tenia a la Iolanda al pis. Adrià diu que ara és diferent i que si fa el sopar és perquè tot marxa bé ara.
Després la Núria li dóna la llibreta i l'Adrià posa com excusa que era del Narcís.

Ramon s'emprenya amb la Pilar per haver deixat a la Mari que veiés a la Desi. No li agrada el Nacho i es posa de mal humor. La Pilar però, li treu el tema de la puta, el que posa més cabrejat al Ramon. Després li recomana que es busqui una altra noia, una núvia, amb que s'acabi casant. Però ell no ho veu clar, pensa que ningú voldrà tenir al seu costat a un desgraciat com ell. Ramon contesta de mala manera a la Pilar... La Desi plora, i la Pilar li diu al Ramon que el que hauria de fer és estar més per la seva filla.

Carme va al despatx. Guillem li diu que l'Andreu ha sortit urgentment. La veu tan amoïnada que es preocupa per ella. I ella acaba explicant-li què li passa.
Quan Guillem s'assabenta que va ser ella qui va atropellar al Biel, li aconsella a la Carme que calli, que no li digui res a l'Andreu, prou ha patit ja el seu amic. Fins i tot, li diu, va estar a punt de suïcidar-se quan la Joanna el va abandonar...

Carme arriba al sopar. Clara diu que l'Andreu ha marxat a Girona. Max para taula i l'Adrià diu que falta un plat. Fan recompte de plats: 5 plats per a 5 persones. Però l'Adrià capficat, diu que no són cinc sinó sis... O és que l'Esperança no té dret a sopar?
Tots es queden parats... L'Adrià pensa que la seva dona soparà amb ells... I l'Andreu entra en l'habitació d'un hospital on és la Joanna dient-li: "què has fet, Joanna? Què has fet?"




Channing

Setmana 66
Capítol 326 · Capítol 327 · Capítol 328 · Capítol 329 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici