TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 329
del dijous dia 14/03/2002

.. A Cal Peris, el Jordi i el seu pare parlen de la casa que la Ruth va escampant per tot Sant Andreu que es volen comprar. El seu pare l'avisa: o vigiles o acabaras fent tot el que ella vulgui!!!!.

L'Hamed i el Huari estan enfadats. El Huari, com sempre, no vol baixar del burro i demanar perdó. La Montse se'n fa, tot i que el Peris li diu que no s'amoïni que, de fet, són com una parella de novios que s'abarallen cada dos per tres i acte seguit fan les paus.

A la perruqueria la Ruth vol fer un canvi de look quan rep una trucada. De què parla??? ...com no!!!! de la casa!!!!.
El Marcel també és a la perruqueria, té una oferta de feina i ha d'estar guapo.
Entre aquestes sona el telèfon, és el Nacho que vol quedar amb la Mari per fer un cafè i .... diu que no vol parlar de la Desi ...de què parlaran doncs????.

Ui ui ui La Remei a la botiga comenta amb el Ramon sobre les aixetes del pis, aquestes no són del seu agrat. Entre aquestes aparèix la Paquita que demana tres paquests de llom . .... i el règim???.

Al taller el Huari i l'Ahmed tornen a discutir. El Huari marxa enfadat, ( tot i que no té raó ), sempre està de malhumor aquest noi!!!! I per una vegada que tenen feina!!!!.

A la porta de casa de la Regina hi ha un senyor, l' Enric, que la busca per donar-li una rosa de roba que li va caure al ball. Arriba la Paquita que, tota atavalada, li diu que ja li donarà ella que en aquests moments la Sra. Regina no és a casa ( és que aquesta senyora, a la seva edat, se'ns posa en cada embolic!!!).

A La Fusteria el Jordi i la Ruth ( per variar ), amb cares llargues. Ell està emprenyat perquè la Ruth no para d'escampar, a tort i a dret, que es compraran la super-casa.... fins que, li diu que la casa ja està venuda.
El Jordi marxa ... no sense abans deixar les claus del cotxe de la Ruth perquè el vagi a buscar, argumentant que ell ja fa prou de pagar la factura.
La Ruth, que no se'l creu, truca a les finques per demanar informació sobre si la casa està en venda o ja no.

La Remei i el Miquel discutint sobre les aixetes. Aquesta es posa com una fera i li diu al Quim que les canviï o que no les cobrarà. El Miquel, treu llenya de l'assumpte i la fa callar. Total, si són unes aixetes per un pis de lloguer!!!!.

La Teresa i la Sra. Regina es troben a la botiga del Ramon però ... sort que abans no posi la pota arriba la Paquita i se l'endú (millor que no la deixin parlar gaire i no descobreixi l'embolic).

La Montse, a casa seva, li retreu al Huari com és que no està treballant al taller amb la feina que tenen. El Huari, no té paciència ( però .. això no és res nou ).

A casa del Jordi, la Ruth rabioseta ella, fa les maletes per anar a Súria amb els seus amics. El Jordi, li diu què ha de fer ell ara amb les entrades que havia comprat a la revenda per anar al concert aquella nit i ella ..... despreciant-les li dóna una solució : sempre pots trucar a una de les teves "ex" per si et volen acompanyar!!!.

La Paquita fot la bronca a la Lourdes. Que s'estan jugant molt !!!!. I li ensenya la flor que li ha portat el seu amic Enric ... "i no me n'has de dir res???", al que la Regina respon ... llàstima, que un dia que em venen a veure no hi sóc!!! .... la Paquita té els nervis a flor de pell i la Lourdes imposant-se li diu que a partir d'ara farà el que li surti dels collons, que vol viure la vida ( com si fins ara s'hi hagués esforçat gaire per canviar-la una mica).

El Marcel ha acceptat la feina, ara ho estan celebrant amb la seva companya en un bar .... i aquesta li diu que això de que treballin junts serà una pena perquè ella no s'enrotlla mai amb un company de feina i això que li agrada el noi .... això és ser directe, si senyor!!! ... però, com que el Marcel encara no ha signat el contracte que tal si ho celebrem: a casa teva o a la meva???? Jejeje .... s'ha d'aprofitar el temps, tu!!!!.

El Huari, fent cas a la Montse, va al taller a ajudar al Ahmed però aquest ja havia arreglat les motos i fet la factura. A més, li diu que vol deixar la feina que no li agrada estar discutint continuament amb ell, per tant, quan el Huari li trobi un substitut, el deixarà . Això no li ha agradat al nen i aquest traient el seu orgull diu que no el necessita per res, que ja pot marxar. ( i què farà aquest noi solet??? A part de no ser mecànic ni saber com s'arreglen les motos ..amb qui s'esbravarà???).






Mooon

Setmana 66
Capítol 326 · Capítol 327 · Capítol 328 · Capítol 330 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici