TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 328
del dimecres dia 13/03/2002

.. L'Adrià està planxant i la Carme li pregunta si vol ajuda i ell li contesta que no li cal, que descansi. De sobte li diu a la Carme que podrien organitzar un sopar el divendres i així reunir tota la família. Té ganes de veure les seves filles i els seus nets.
La Carme no s'ho acaba de creure. Definitivament, aquest home no està bé...

A La Fusteria hi ha reunió: el Quim i la Clara parlen amb el Max sobre la nova situació i el nou canvi de domicili del nano. La Clara vol que el Max passi alguns caps de setmana amb ella però el Max li planta un miquel, li diu que no cal, que ja s'ho faran i se'n va.
La Clara li comenta al Quim que el Max li va fer mal l'altre dia i ell li contesta que potser tenia raó però que hi parlarà amb ell.

S'obre la porta i entra el David ferit, ensangonat. No ve d'una mani anti- globalització, sinó que l'han atonyinat els skins, tot i que ell diu que el que ha passat és que han volgut entrar a robar al magatzem.
El Quim i la Marta se l'emporten a urgències.

Al mercat el Miquel i la Remei parlen d'aixetes -una nova cultura de l'aigua?-, mentrestant, el Ramon va descarregant i guardant gènere. La conversa es va encenent i l'acomiadament és força apassionat.
El Ramon que ha seguit tota l'escena es posa nerviós i se li trenca un pot de llegums. La Remei corre ajudar-lo, moment que aprofita el Ramon per a fer-li una ullada a la pitrera.
Arriba la Pilar amb la Desi que sembla haver observat la maniobra del Ramon i li diu que ha quedat per ha sopar aquesta nit amb la Roser. Però el Ramon no està per orgues i li diu que no pot anar, que s'ha de llevar d'hora.

Al Peris l'Adrià li comenta a la Clara el tema del sopar de divendres. La filla també està sorpresa. De tota manera, i tal com està el tema, serà millor que sigui ell qui li digui al Max.
Li pregunta pel Dani i li comenta que la seva germana està patint per culpa de l'Andreu. La Clara fa cara de no saber-ne res.

La Cinta li comenta al Quim que el David està bé, que només ha estat un ensurt. Però el Peris no s'acaba de creure que hagin estat uns lladres i pensa que poden haver-ho fet els skins. El Quim opina que potser si que van ser uns lladres. Santa innocència.

El Santos i el David han anat de visita al gimnàs. Estan mirant com els boxejadors entrenen i es veu que no ho fan gaire bé. Quan l'entrenador veu al David li diu que potser li caldria venir pel gimnàs i posar-se en forma. El noi s'ho queda pensant.

La Pilar insisteix per a que el Ramon vingui al sopar, però ell li torna a dir que no, que està cansat i que se'n vol anar a dormir d'hora.
Quan la Pilar marxa, el Ramon, que va més calent que un barbacoa, es posa una peli porno, agafa el diari, i de les pàgines de contactes truca a una noia anomenada Verònica.

El Peris està tancat però allà s'estan la Marta, el David i els seus pares. Parlen del robatori i el Peris segueix sens veure-ho clar. La Cinta els proposa quedar- se a sopar però li diuen que no.
En aquell moment el David veu els skins que l'han apallissat i que passegen per fora del local. Això el fa canviar d'opinió i l'idea de quedar-se a sopar li sembla fantàstica. Finalment els skins toquen el dos.

Pel carrer passegen el Max, l'Adrià i el Trasto. L'Adrià vol que el Max l'acompanyi a casa de la Clara a deixar el gos, però el Max li posa excuses. Però a l'Adrià ningú el toreja i li demana el Max que li expliqui la veritat. El que passa és que el nano se sent desarrelat, immers en una família que ell no veu com a normal. L'Adrià li posa els punts sobre les is i li diu que això és el que hi ha, i que la consideri normal o estranya, aquesta és la seva família i l'ha d'acceptar igual que ells l'han acceptat a ell.

El David ha decidit anar al gimnàs. Tenim sessió de peses i d'abdominals.

El Ramon obre la porta i és la noia que ha demanat per telèfon. Acorden els temes econòmics, i quan es fiquen en matèria apareix la Pilar, doncs s'havia deixat el xarop de la Desi.
La Pilar, escandalitzada perquè el Ramon ha portat una puta a casa, fa fora la noia -que amb bon criteri s'emporta els quartos- i li diu al Ramon que és un desgraciat. I ell li contesta que sí, que és un desgraciat. Doncs si, i penòs, i patètic i, i...

La Carme i la Clara parlen del Max i de l'idea del seu pare de fer el sopar. Però arriba l'hora de les confessions: la Carme li revela a sa germana que va ser ella qui va matar el fill de l'Andreu.
La Clara li contesta que li ha de dir i la germana replica que faci el que faci el perderà.

L'Adrià arriba a casa de la Clara amb el gos. Quan li dona de menjar a l'animal el comença a anomenar "noi" perquè no se'n recorda del seu nom.




Spock

Setmana 66
Capítol 326 · Capítol 327 · Capítol 329 · Capítol 330 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici