TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

AVANÇ / RESUM
CAPÍTOL 327
del dimarts dia 12/03/2002

.. El Peris comenta que ja han de començar a preparar l'estratègia pel segon judici del David i que, per tant, han de trucar al Guillem. La Cinta, un cop més, intenta tirar pilotes fora i suggereix tímidament que potser un altre advocat amb mes experiència... Però el Peris segueix imparable: si el Guillem ho ha fet bé la primera vegada, per què no seguir amb ell? El David hi està d'acord i compra una ampolla de vi per portar a cal Santos, que avui van a dinar. Paga l'ampolla malgrat l'intent del Peris per regalar-la ell.

Amb l'ampolla a la mà, el David arriba a casa de l'ex boxejador una hora abans de l'hora en què ha quedat amb la Marta i, per fer temps, destapen l'ampolla que el santos havia comprat i entre glop i glop, es fan confidències: el Santos diu que va quedar com està per un accident, masses cerveses...
Però recalca que no va tenir res a veure amb cotxes quan el david li explica la mort de la Laura. A partir d'aquest moment és el David qui explica perquè és allà, què va fer i comenta que els skins no perdonen però que ell no tornarà a la presó.
Diu també que la Marta sempre va estar al seu costat, que és una tia collonuda, per referir després els problemes que tenen ara com ara, que gairebé no es veuen... i que mentre la Marta és hiperactiva, ell només treballa en un lloc que no li agrada, i dorm.
Brinden per la Marta, però aquesta es fa esperar i el David sospita que la noia s'ha oblidat del dinar...

El fet és que la Marta té feina i cobreix a una companya que se n'ha d'anar sense recordar que, efectivament, ha quedat amb el David. Ho recorda quan, ja a la tarda, el Peris li demana com ha anat amb el Santos... La noia se'n va corrents a disculpar-se amb el David, però aquest està emprenyat i li diu que ja no recorda les coses que han de fer junts...

Qui tampoc té el dia (més aviat la temporada), és el Huari: el partit del diumenge és un desastre i la Unió Esportiva Sant Andreu no remunta el resultat advers fins que substitueixen el Huari.
Aquest tema es comenta al Peris i, quan ell arriba, es fa un silenci eloqüent que el jugador encaixa molt malament.

Al taller les coses van encara pitjor: per poc no té una enganxada amb un proveidor perquè el reconeix i li parla de futbol, l'entrenador del Sant Andreu li descobreix la lessió del peu i el fa anar al metge... i de nou al taller es nega a acabar d'arreglar una moto fins l'endemà. Davant l'estupor de la Teresa, gairebé acusa l'Ahmed de lladre perquè no troba el rebut del pagament al proveidor... i quan l'Ahmed li llença el rebut, la Teresa sentencia: "ara te l'hauries de menjar!"

El Peris va a veure el Guillem per parlar-li del cas David. L'home de moment també mira de derivar el cas al·legant que és més complicat que el primer judici i que, per tant, un company expert en aquests temes ho faria millor... Però el Peris li ho demana com un favor personal: el David confia en tu... I el Guillem acaba acceptant: "La cinta estarà contenta", conclou el Peris.

La Ruth segueis pressionant el Jordi perquè acabi comprant la casa. Ho fa estant de mala llet i recordant-li que li ha mentit. Tenen una enganxada a propòsit del cotxe de la Ruth, que s'ha de dur al taller, i qualsevol excusa és bona per retreure-li que no és capaç de complir una promesa...
Al final ella tanca la discussió posant en marxa el metrònom i ell se'n va a dur el vehicle al taller.

El Jordi es troba el seu pare que intueix que les coses no van a l'hora; "no durareu gaire", afirma, i el Jordi es queixa de que la noia vol cada cop més...
I la Ruth es troba amb la Remei que li aconsella que apreti, que pot aconseguir tot el que vulgui; la prova: el cotxe que li ha comprat.
Per casualitat es troben amb l'Andrea i també parlen de la casa, com si fos a punt de ser d'ella i del Jordi...

El David és a la feina assegut a la taula del despatxet quan de sobte se sent una trencadissa de vidres. No té temps de reaccionar: dos nois amb pinta de fatxes se li abraonen i, mentre un l'agafa pels braços immobilitzant-lo, l'altra es dedica a estomacar-lo fins a omplir-li la cara de sang.
Venen de part dels dos assassins de l'indigent perquè vagi amb compte amb el que diu al judici. "Aquest marrón te'l menges tu", diu l'agressor, i abans d'anar-se'n, l'amenacen amb enviar la Marta a fer companyia a la Laura...



Spock

Setmana 66
Capítol 326 · Capítol 328 · Capítol 329 · Capítol 330 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
€noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal, Massagran, Mooon
i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici