TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 88
del 07 al 11 d'octubre del 2002

Capítol 434 (dilluns 07/10/2002)
Capítol 435
(dimarts 08/10/2002)
Capítol 436
(dimecres 09/10/2002)
Capítol 437
(dijous 10/10/2002)
Capítol 438
(divendres 11/10/2002)


.. "La Imprescindible".- Després d'una forta enganxada amb la noia que li feia la feina de casa, la Dora decideix que serà ella qui se n'ocuparà. Només hi ha un problema: no té ni idea de com fer-ho. Sembla com si en tota la seva vida només hagués vist els electrodomèstics de lluny i no sap ni com funcionen.
La neteja manual tampoc és el seu fort i la "K" li ha de parar els peus per tal que no torni a "netejar" (per a la Dora sinònim de "llençar tot el que no m'agrada") la seva habitació.

Els "Interculturals".- Prenen possessió del pis nou, van guardant i endreçant les coses i es reparteixen les habitacions.
L'habitació que "sobra" a la nova llar està molt disputada: l'Ivan la vol per a fer-la servir de despatx, la Teresa la necessita per a planxar i el Huari no la vol adjudicar a ningú però tampoc explica el motiu.
Després d'un sopar encantador el Huari li diu a la Montse que vol tenir un fill amb ella. Bé, exactament li diu que vol tenir una "Montseta petiteta com ella". La Montse es queda a quadres, tant pel fet de tenir un fill en aquests moments com (això és suposició de la resumidora) per la decisió de que hagi de ser femella. Dic jo que no deu ser tan fàcil, no?

"Sor Núria de Sant Andreu".- L'advocat que porta el cas del seu pare li demana 3.000 €uros a la Núria en concepte de "provisió de fons" i ella fa mans i mànigues per tal d'aconseguir-los. No vol demanar diners ni a la Carme, ni a la Clara i ella no en té ni per a començar. Demana ajut a la iaia Roser que li dóna l'excessiu avançament en metàl.lic que el nou llogater del seu pis li ha lliurat per acabar de convèncer-la de les seves bones intencions.
En un altre acte de misericòrdia, la Núria li confessa a la Marta que l'Ivan està penjadíssim d'ella. La Marta no s'ho pot acabar de creure però no deixa de fer-li gràcia.

Les "Germaníssimes".- Com si no en tinguessin prou amb les seves constants picabaralles pel lloguer del pis de la Roser al Sr. Artur Ferrandis, arriba el que faltava pel duro: el Ramon.
La Pilar hi bada com sempre i la Roser no para de llençar-li indirectes enverinades. Una mica de raó la té aquest cop perquè el "detallet" que ha portat s'ho mereix amb escreix: una ampolla rom.
El Ramon continua tant o més "borde" que abans i tracta la Gemma i les seves pretensions d'augment de sou de la mateixa manera que li deu haver vist fer a un senyor petit amb bigoti que parla espanyol.

"La seguretat ciutadana".- La indignació del Fede i la Cecília és descomunal quan saben que els porters de la discoteca van presentar a comisaria un Informe de lesions i contusions i que un d'ells al·lega que va haver d'estar dues setmanes de baixa a causa dels cops.

La "Lolita".- Aconsegueix amb les comoditats de la seva "megacasa" que "l'Extravagant" l'accepti com a vocalista del seu grup.
Quan la Núria ho sap, li explica amb pèls i senyals totes les gràcies de la Rut sense obviar la història que va tenir amb el seu pare i el lloc on ara està a dispesa. El Gus li assegura que ell està per sobre dels poders malèfics dels encants de la Rut però la Núria el talla dient que ja hi ha caigut: el grup que va muntar era instrumental i ara ja ha canviat per incorporar-hi una vocalista.

La "Lolita" també explica a "l'Extravagant" la seva versió de la història en la què, evidentment, ella no és res més que una víctima.
Un altre que tampoc deixa de pensar amb la "Lolita" és el "Peter Pan" (alies Jordi) que li confessa a la Núria en una visita a la presó que ho fa dia i nit. El que no aclareix és si hi pensa amb amor o amb odi, detall que no deixa de ser fonamental.

"L'Amargat Pitof".- Semblava impossible però el Quim s'ha enamorat, o s'ha "penjat", o alguna cosa similar. El cas és que només busca l'ocasió de tenir la Iolanda entre els seus braços i és plenament correspost. Una dada a tenir en compte és que està content, fa bromes i riu... increïble però cert!
Aquesta setmana hem conegut, també, la seva passió pel mar i els velers i el fet que va donar la volta al món quan era mariner mercant, abans de muntar la lampisteria.

"Els adolescents".- La "tonteria" més sonada d'aquesta setmana ha estat que la "K" (alies Panotxa, © del Miocardi) s'ha tenyit els cabells d'un taronja cridaner i el Max (alies Pitufo, © del Miocardi), com a penyora per una mentida dita, se'ls ha tenyit de blau.
En un primer moment són la riota de tothom: companys de classe, amics, veïns... però amb el temps, com tot, sembla que la gent es va acostumant als caps acolorits.

"L'Hostal Regina".- Durant tota la setmana la Paquita i la "Metralladora" han estat esperant l'arribada d'algun hoste.
La paraula "traspassar la pensió" comença a sortir de la boca de la Paquita davant l'esglai de la Remei.
La propietària està tan apurada que fa que la Lola li tiri les cartes: li auguren un bon futur si té seny i treballa i prediuen que el primer hoste serà un home misteriós que amaga un secret.
I, efectivament, el primer hoste és un home amb dues maletes negres.

"El xoriço".- Té un altre permís de la presó i va a casa de la seva germana. Aviat hi haurà la vista del judici per l'incendi del Xicago i ell hauria de passar a veure l'advocat per acabar d'arrodonir la seva defensa.
Però en lloc d'això, que no té cap importància si ho comparem amb l'explosió del Big-Ban, es dedica a festejar la Laura i a buscar la Fina.
Segons una veïna força xafardera, la Fina que ara es diu Ma. dels Àngels ha marxat de viatge amb un senyor i no sap quan tornarà.

"L'aniversari".- Aquesta setmana era el primer aniversari de l'accident de cotxe que va matar el Santi i la Laura.
Els familiars els recorden, cadascun a la seva manera, i al Peris es troben de manera casual amics i familiars al voltant d'una taula on expliquen anècdotes i records dels desapareguts. Acaben cantant tots la tornada de la cançó de Sau, "Boig per tu".











Casablanca


Setmana 88

Capítol 434
· Capítol 435 · Capítol 436 - Capítol 437 - Capítol 438 -

Tornar a Resums Setembre 2002
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP

Històries Imprevistes

Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar