TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 434
del dilluns dia 07/10/2002

.. Bar Peris.- En David diu que avui comença les classes de cuina i la Cinta s'hi mig enfada: com si ella no li podés ensenyar a cuinar!.
La Kristina entra i s'acosta a la taula d'en Max. Porta un mocador al cap i deixa el seu amic de pasta quan se'l treu i deixa al descobert una cabellera tenyida de vermell.

Lampisteria.- En Quim fa tots els possibles per no quedar-se sol amb la Iolanda.

La Fusteria.- La Marta i l'Ivan parlen del local que ella vol llogar. El noi l'anima i li explica que pot demanar un crèdit, etc. La noia no ho veu gens clar però l'Ivan no la deixa replicar gaire estona, ell mateix l'acompanyarà a veure un dels locals.
Entra la noia de la farmàcia (l'Alzeheimer no em permet recordar el seu nom) i potser jo m'he perdut algun capítol perquè sembla que es tinguin molta confiança amb el Fede i no sé de què li ve (Déu, quin resum!).
Truquen a la Núria per telèfon i, personalment, no m'entero de qui la truca (potser també hauré d'anar a l'otorrino).

Un parc .- En Max està astorat pel tint de la Kristina i li pregunta si a casa seva no li diran res. La K diu que, al cap i la fi, els cabells són seus, no?. El noi li diu que no entén com pot anar tan disfressada i ella li diu que ell va vestit com un insegur.

Bar Peris.- En David ha tornat de la classe de cuina i la Cinta segueix picada. El noi prova de suavitzar una mica a sa mare i li diu que vol aprendre coses noves i que, a més, ella (la Cinta) no té paciència per ensenyar; això sí, ningú fa els calamars com els fa ella i li demana que els hi ensenyi a fer. La Cinta li diu que no l'ensaboni. Però acaben tots dos rient i entrant a la cuina.

Pis nou de la Montse.- Tenen tot de caixes per allà al mig i tothom està per la feina de col.locar les coses al seu lloc.
En Huari rep la trucada de l'advocat del Fede.

Bar Peris.- La Cinta i en David surten de la cuina amb la plata de calamars. La dona li recrimina que no hi hagi posat les herbes que hi posa ella.
La Paquita i la Remei, que acaben d'arribar, diuen que fan molt bona pinta i en demanen un parell de racions.

Entra en Quim, que al veure a la Iolanda en una taula, fa veure que no l'ha vist i va cap a la barra però la noia el crida i el fa seure. Quan ella vol encetar una conversa, truquen al mòbil d'en Quim (salvat!), és una qüestió de feina inajornable. La Iolanda es queda amb les ganes de parlar amb en Quim.

La Remei i la Paquita feliciten calorosament la Cinta pels magnífics calamars, més bons que mai. La Cinta fa un somriure de circumstàncies.

Parc.- En Max i la Kristina es dediquen a filosofar sobre la quantitat de gent coixa que deu haver-hi al món. En un moment donat, ella es planteja com deu ser viure a la presó i li pregunta a en Max si hi ha estat mai. Evidentment en Max li diu que no i aleshores la seva amiga li pregunta quin és el seu color preferit. El blau, diu ell.

Bar Peris.- En Peris li ensenya a la Cinta la safata de calamars totalment buida. A ella se la veu entre picada i divertida i acaben rient tots dos encantats que en David s'hi hagi posat amb tantes ganes.
En Quim torna a entrar al bar i en Peris se'n sorprèn: Coi!, et passes tot el dia al bar!.

Carrer.- La Marta parla del local amb en David i li sap greu de veure que el noi no hi mostra gaire interès. Dolguda, li diu que l'Ivan sí que l'ajuda.

Pis.- No sé de qui coi és aquest pis (ja us dic que em dec haver perdut alguna cosa). El dels Fabra no és, a no sé que l'hagin agafat d'algun altre angle i el d'en Quim, tampoc, com no s'hagi traslladat a un pis nou (que alguna cosa he sentit d'això).
Bé, el cas és que la Kristina està cridant a en Max que està tancat al lavabo. Quan el noi surt, porta el cabell tenyit de blau.
Això li ha passat per haver mentit respecte a la presó.

Taquilles de no sé on.- (Definitivament m'he perdut quelcom més que un capítol). La Núria li diu a la Marta que necessita 3.000€ per l'advocat i que no sap d'on treure'ls .
La Marta es queixa que en David no li fa ni cas en això del local i que sembla com si li sabés greu que podés fer alguna cosa tota sola. Aleshores, somrient, fa broma amb l'Ivan i la Núria però aquesta li diu que l'Ivan està enamorat d'una altra i sota promesa de secret absolut, li diu que l'Ivan està enamorat d'ella (de la Marta).

Pis nou de la Montse.- Encara hi ha tot de trastos pel mig. La Teresa està rebentada però abans d'anar-se'n a dormir destapa la capsa amb la robeta de l'Isaac i li diu a en Huari que l'hauran de donar. L'home diu que, si de cas, ja ho farà ell i quan la dona és fora, treu una camisola i se la mira amb ganes evidents de tenir un fill seu i de la Montse.

Lampisteria.- En Quim hi entra perquè no té més remei; en Peris ha trobat les claus de la Iolanda al bar i ell les hi ha de portar.
Finalment, és capaç d'admetre que s'ha passat tot el dia fugint d'ella i, balbucejant, indecís i fet un embolic comença dient que va estar molt bé però...............
La Iolanda li diu que treballen junts i que què fan?: fem com si no hagués passat res?. Doncs intentem-m'ho.
En Quim li allarga la mà: Amics?.
La Iolanda passa de la mà i se li llença al coll. Apa, vinga petons!




tplana

Setmana 88
Capítol 435 · Capítol 436 · Capítol 437 · Capítol 438 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici