TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 437
del dijous dia 10/10/2002

.. A casa la Montse, ella i el seu home es lleven petoners i afectuosos com acabats de casar.
L'Ivan es lleva molt convençut d'ocupar amb el seu ordinador l'habitació petita. La seva mare li diu que ja té el seu dormitori i la Teresa que ella es pensava que aquesta habitació era per planxar. El Huari diu que ja en parlarem i de cop i volta li venen les persses per anar a treballar.

La Mari abraça al Toni que torna a estar de permís i el troba més prim. Ella està una mica tocada perquè demà fa un any de l'accident del Santi i la Laura. El seu germà li diu que no hi serà a l'hora de dinar. La Mari ensuma que en porta alguna entre cap i coll i li demana que no faci cap disbarat que aviat tindrà el judici.

Al Peris, també parlen del judici del Xicago perquè han citat a declarar al David i al Cisco. Aquest opina que en realitat el culpable principal és el Martí Costa pels seus interessos, però que com que no hi ha justícia, ell no anirà a la presó. A l'hora de la veritat només hi van els desgraciats com el Toni.
Al Marcel li sap greu per la Mari.

A la lampisteria estan parlant de factures quan entra el Narcís amb una planta que vol regalar a una amiga que fa els anys avui. Aleshores la Iolanda diu que també és el seu aniversari i el xicot li regala la planta a ella. Gràcies a això, se n'assabenten el Huari i el Quim.
Abans de marxar, el Narcís comença a preguntar al Huari alguna cosa de l'habitació que sobra i, el Huari, demana quina habitació sobra? El Narcís fa mutis sense acabar de preguntar el que havia començat.

Al Peris, el Marcel pregunta a la Mari com està i ella li contesta que suposa que igual que ell. El noi diu que sí.
Llavors la Laura veu que porta tot d'entrades pel concert dels Estopa i ell les ofereix a les dues noies. Però la Mari diu que no en té ganes i posa el seu germà d'excusa. Llavors, el Marcel, les regala a la Laura que està la mar de contenta.

La Laura mira de convèncer la Marta d'anar al concert amb ella i la Mari, només ties. Però la Marta li diu que si un cas li dirà al David. La Laura contesta que no voldrà venir perquè li té mania, se li nota, i quan la Marta se n'enfot dient que si és perquè la porta pel mal camí, la Laura contesta que què més voldria ella.

La Teresa de molt bon humor comunica al Huari que l'Ivan i ella ja han sol·lucionat el tema de l'habitació: hi caben tots dos, un amb l'ordinador i l'altra amb la planxa. Ja han pres mides. El Huari diu que no és un problema de mides i quan la sogra li demana explicacions diu que té feina i que no hi anirà ni a dinar ni a sopar. A dinar perqùè té feina i a sopar perquè li vol fer una sorpresa a la Montse i portar-la al restaurant.

A la lampisteria, el Quim i la Iolanda fan per manera que el Huari se'n vagi a dinar pel seu compte per poder-se quedar sols. També tenen el dia petoner.
El Quim aprofita l'enjogassament per donar-li un regal a la Iolanda (una camisa de dormir) i la convida a fer un arròs.

El Toni vigila una porteria i pregunta a una veïna per una noia morena i que viu sola. La dona suposa que pregunta per la M. Àngels, però l'informa que fa un parell de setmanes que és fora amb un senyor amic seu. No sap quan té previst tornar. El Toni li demana que, sobretot, no li digui res a ella, que li vol donar una sorpresa.

El Huari porta un ram de flors a la Montse a la perruqueria i la convida a sopar. La seva dona, sorpresa i enriolada, pregunta què celebren. Que potser els ha tocat la loteria? Però ell, a l'hora de donar explicacions, torna a fugir d'estudi.
La Cecília té clar que quan un home es posa tan encantador és que vol alguna cosa.

Quan la Mari arriba a casa, hi troba a la Laura parlant amb el Toni. La Laura li explica que l'ha anat a buscar per anar al concert i que no té gaire estona per arreglar-se. El Toni fa costat a la Laura i diu que ja farà de cangur ell. A la Mari no li queda més remei que obeir.

El Quim i la Iolanda continuen passejant pel port i mirant els creuers i vaixells. Com que el Quim comença a explicar que ell, abans de lampista, havia estat mariner, la Iolanda, s'acosta a preguntar el preu i les condicions d'un veler com si el volgués comprar. Al final, fan la comèdia que ja tornaran demà a comprar-lo i demanen una tarjeta.

A La Fusteria, el Fede s'ofereix al Marcel per acompanyar-lo al cementiri i el Marcel queda molt sorprès.
En aquest moment arriben la colla de les noies més el David tots eufòrics del concert. La Mari és la que més ha ballat i ha aconseguit dos autògrafs. La Laura torna a donar les gràcies al Marcel per les entrades i ell li dóna les gràcies a ella per distreure la Mari.

Al restaurant magrebí, la Montse i el Huari recorden la primera vegada que hi van anar...
Però la Montse, finalment, li pregunta al seu marit què signifiquen les flors i tota la celebració. Ell no sap com posar-s'hi, però finalment li demana que tinguin un fill, millor dit, una filla.
La Montse riu, però diu que ella ja no té edat per això.






Antaviana

Setmana 88
Capítol 434 · Capítol 435 · Capítol 436 · Capítol 438 ·
Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici