TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 436
del dimecres dia 09/10/2002

.. Com que la Roser té la paga i senyal del lloger del pis, decideix dona'ls-hi a la Núria per que pugui pagar l'advocat. La noia també troba estrany que una persona vagi amb tants de diners a sobre. La Roser li pregunta pel Jordi i la Núria li respon que avui ha d'anar a veure'l.

A la parada, la Gemma està fent una comanda per telèfon mentre la Teresa s'està esperant. Quan se'n va, la Gemma es posa a xerrar amb la Lola en pla reivindicatiu: avui torna el Ramon, i així que aparegui per la parada li pensa demanar un augment de sou de 100 € al mes. La Lola fa cara de no veure-ho gaire clar.

A casa, el Fabra veu massa llarg el paper que li ha tocat a l'obra. Mentre, la Dora s'ha posat a fer dissabte a l'habitació de la Kristina. El marit li fa veure que potser a la noia no li agradarà que s'hi hagin ficat a les seves coses, però sa mare li replica que algú ha d'endreçar les coses si la noia no ho fa.
Ell es posa a enregirar papers: busca una targeta on hi ha el telèfon d'uns apartaments a la Vall d'Aran on van anar una vegada i creu que hi podrien tornar. La Dora li recorda que eren molt cars, i li fa tocar el dos per a que la deixi netejar el pis.

El Ramon ha arribat a casa i està com sempre pobret: fet un borde integral. Es queixa de tot: de Cuba, de l'ambient, dels cubans, del viatge. El "jet-lag" l'ha deixat esgotat, però encara pensa en passar per la parada.
La Pilar, però, el convenç per a que descansi una estona i li fa veure que la Gemma ha dut tota sola la parada i que potser caldrà tenir-li en compte, però ell no està gaire al cas.

La Kristina entra a casa amb el Max i eixampa a sa mare fent neteja. Quan entra a l'habitació i veu que li han endreçada, la noia es posa com una moto, es discuteix amb sa mare i surt de casa acompanyada pel Max.

Al Peris hi ha assaig del grup de teatre i, ara per ara, el Fabra encara no ho fa gaire bè.
Quan pleguen el farmacèutic li recorda la partida de cartes del divendres. Aquesta setmana, però, el Peris no hi podrà anar: tot just és el primer aniversari de la mort de la Laura.
Infatigable, el Fabra els proposa llogar una casa a la Vall d'Aran per passar les festes de Nadal. El Peris li contesta que ja s'ho pensaran i li diran alguna cosa.

Entren el el Max i la Kristina i com que són objecte de bromes del personal, s'asseuen ben a part. El Max comença a estar fart d'anar amb el cabell blau i, a sobre, no li ha agradat gens l'escena que la Kristina li ha muntat a sa mare.

A La Fusteria el Marcel intenta animar a la Mari per a que surti, però a ella també li pesa la data del divendres i pensa que és un temps que mereix reflexió i recolliment. A més, el Toni te permís i vindrà a casa el cap de setmana.
En sentir això, la Núria s'interessa pel tema dels permisos penitenciaris i explica que son pare encara no ha sortit mai, i tot i que sembla portar-ho bé, està ben fotut.

La Kristina torna a casa disposada a fer les paus amb la seva mare. Aquesta es troba asseguda al sofà desanimada i li explica les seves angoixes a la seva filla: no serveix ni per a netejar, no ha pogut acabar les habitacions, no ha pogut posar la rentadora perquè no enten les instruccions i, a sobre, s'ha espatllat l'aspirador. La Kristina li fa veure que potser la bossa està plena i per això no xucla. Totes dues emprenen la dura tasca de canviar la bossa de l'aparell, i quan ho assoleixen les seves cares irradien la més gran de les felicitats.

A l'escola, la Núria coincideix amb el Gus i ell li explica que el seu grup ara ha incorporat una cantant, la Rut. La Núria esclata i li explica la història de la Rut i el seu pare i li aconsella que s'alluny-hi d'ella i que la faci fora del grup i de la seva vida. Ell li contesta que a ell ningú no li diu què ha de fer. Però la Núria li fa veure que ara el seu grup, que només era instrumental te una cantant: la Rut.

El Ramon és a la parada ensenyant les fotos de Cuba a la Lola i la Isabeleta. La Lola el talla dient-li que tenen feina.
És el moment que la Gemma escolleix per a demanar-li l'augment de sou de 60 € -hi ha hagut rebaixa. Però el Ramon es posa com un energúmen i mig insultant-la li diu que si no està contenta que deixi la parada i que se'n vagi amb el novio a Cuba, que ell ja trobarà algú que faci la seva feina. La Gemma no es capaç de plantar-li cara i decideix deixar-ho còrrer i seguir treballant.

El Gus ha anat volant a explicar-li a la Rut el que li ha dit la Núria. Ella, obviament, li dona una versió retocada dels fets: el Jordi era el ionqui més famòs de Sant Andreu, va estafar a tothom, a ella la que més, no l'enganyava amb una altra i va estar a punt de matar-la...

Mentre, la Núria ha anat a veure son pare, que el primer que fa es preguntar-li per la Rut. Sorpresa davant aquest interès, el Jordi li confessa que no fa altra cosa que pensar en ella nit i dia, dia i nit.




Massagran

Setmana 88
Capítol 434 · Capítol 435 · Capítol 437 · Capítol 438 ·
Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici