TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
SETMANA 33
del 07 al 11 de maig del 2001
  Capítol 159 (dilluns 07/05/01)
Capítol 160
(dimarts 08/05/01)
Capítol 161
(dimecres 08/05/01)
Capítol 162
(dijous 10/05/01)
Capítol 163
(divendres 11/05/01)

.. La Montse.- Déu n'hi do de la setmana que ha tingut la pobra. Ha començat amb la Vicenta a les portes de la mort mentre a casa seva seguien els problemes amb en Narcís (tot i que no ha sabut en cap moment lo del pipí). S'ha discutint diàriament amb en Jordi pel tema de l'Isaac i, tot i que aconsegueix arrossegar-lo a l'hospital, ell marxa abans de veure el nen després d'una bronca que té amb sa filla i amb la Carme que casualment, també eren a l'hospital. Es passa les nits a l'hospital, està cansada, rebentada, i la Mari li demana que se'n vagi a descansar, quedant-se ella de guàrdia. En comptes d'anar-se'n cap a casa, se'n va a la pelu (la Remei està sola) i allà encara s'ha de discutir amb en Toni (que diu que vol parlar amb sa germana) i amenaçar-lo amb la policia si no marxa immediatament. Quan finalment marxa a casa, s'hi troba el bon ambient habitual, aquest cop amb l'afegit d'una pizza que ha fet en Jordi per sopar i que és immenjable. Encara bo que la Teresa hi posa un toc d'humor explicant el cas d'una amiga seva que feia unes estranyes truites de patates. El problema és que quan més divertits estan (llevat en Jordi a qui l'anècdota no li fa cap gràcia) truca la Mari a la porta i, plorant, dona la notícia que la Vicenta és morta. O sigui que la Montse també acaba bé la setmana, preparant els funerals de la seva amiga i assabentant-se en viu i en directe de les vexacions que en Jordi ha estat infligint a en Narcís i que ella no s'havia cregut mai.

En David.- Així que surt de la presó va a veure en Marcel per donar-li les gràcies amb un cop de puny. Ho compensa demanat-li com li van les coses amb la Laura. Després se'n va a veure la Paquita a qui pregunta per la Marta; aquí s'assabenta que la noia no treballa en cap empresa sinó que fa de puta per en Toni però la Paqui no li sap dir on és. Segueix amb el seu recorregut i es para a la pelu per preguntar-li a la Mari on és el seu germà però aquesta tampoc ho sap i només li sona que en Toni tenia uns amics en un poble de València. Després fa la ruta fins el bar per demanar-li diners a sa germana (que no els hi dona) i després a la lampisteria per demanar-los-hi a en Quim que també li diu que no. És en Huari qui li deixa diners i qui li ensenya la moto acabada d'arreglar perquè se l'emporti. Agafa la Impala i surt disparat cap a València on va recorrent els puticlubs amb una foto de la Marta. Per casualitat, descobreix en Toni i el segueix. Allà hi troba la Marta; entra, l'agafa pel braç i se l'emporta corrents cap a Sant Andreu. Un cop a casa, s'instal·len al pis de la Laura, si més no per una nit. Per allà hi passa primer en Peris que es veu que ha madurat i en comptes de cridar com un energúmen s'ofereix per ajudar en el que calgui, cosa que el seu fill rebutja molt amablement. Després hi passa la Paquita per oferir-se també pel que calgui i que també rep la mateixa negativa amable de part de la Marta. Uns i altres constaten que, a pesar de tot, s'estimen.

La Laura.- Quan en Santi entra al bar per dir-li que en Marcel ja és al taxi en direcció a El Prat, se n'adona que hi vol parlar. Demana a en Lluís que la porti amb el taxi i ja dins del cotxe li agafa la por de no arribar a temps i demana de parlar a través de la ràdio-taxi. En Marcel es queda de lo més sorprès quan sent que se'l busca per la ràdio. Parlen una estona, es volen dir moltes coses però no és serio això de parlar d'amor intercalant-hi "cambio" i "fuera". O sigui que la Laura fa un cop de cap i decideix marxar a Cuba amb en Marcel. Els Peris es queden de "quadros" quan en Lluís entra al bar i els hi diu que la noia ja deu estar volant.

La Núria.- S'acaba desmontant de tanta tensió com porta acumulada. Sense voler-ho, es posa a plorar damunt l'espatlla de la Carme. Després es posa a plorar a casa del seu avi i li acaba confessant la greu malaltia que pateix sa mare. Es cita amb en Jordi, li exposa la tremenda situació de la pobra Carme i li demana que torni amb ella, que encara se l'estima però la conversa no acaba bé i la noia li deixa clar que ja sap de quin peu calça: és un egoista que tant li foten els demés.



La Carme.- Segueix feliç amb la seva malaltia i entossudida en recuperar en Jordi. Però les coses se li estan escapant de les mans perquè l'Adrià no ha pogut suportar la notícia de la malaltia de sa filla i li ha anat a dir a la Clara i en Quim. Apa!, uns altres que també ho saben.

En Santi i la Raquel.- Aquests dos ja s'han posat a la feina de tenir un fill. Ella s'ha tret el DIU, ha calculat els dies d'ovulació i com que li tocava aquesta setmana, han preparat un sopar afrodisiac i som-hi!. Per assegurar el tret ha fet servir el "viejo truco" dels coixins sota el cul perquè no s'escapi ni gota ni gota. (I ella encara, que n'hi ha que fan el pi :-))

En Ramon i la Mari.- Han començat discutint-se pel tema de la vivenda i la Mari ha acceptat, finalment, anar a viure amb la Pilar, si més no, al començament. De moment s'estan al pis de la Laura però la tranquil·litat els hi dura poc perquè el mateix dia que en Ramon s'hi trasllada, hi arriben en David la Marta. Un pel d'overbooking sí que hi ha en aquest pis. A en Ramon li han aixafat la guitarra però la Mari s'ha tret un pes de sobre (és un dir).

La Remei.- Va sembrant per tot arreu i segurament s'esperarà pacientment a que això li doni fruits. No m'estranyaria que el dia que la Isabeleta li descobreixi el joc li digui allò de "Quien siembra vientos, recoge tempestades". De moment, ella va fent: li recorda a la Raquel que el fill de la Mari és d'en Santi, li diu a la Mari que en Santi i la Raquel ja s'han posat a la feina de confeccionar una criatura i va minant les defenses d'en Ramon sempre que en té oportunitat. D'aquest últim tema ja n'ha tret els seus fruits, en Ramon ha claudicat davant les dues poderoses raons de la Remei i ho ha fet a la pelu-picadero mateix. Més que "La Permanent" li haurien hagut de posar "La Polvera".

En Toni.- Aquesta setmana li ha sortit tot malament, que ja era hora també. Li manguen la seva puteta estrella i després de passar-se una bona estona buscant-la per Sant Andreu, la localitza al pis de la Laura (gràcies a la Isabeleta), cap allà se n'hi va, aprofitant que en David està a la plaça comprant. Quan prova d'emportar-se la Marta, però, arriba en David que li clava un bon gec d'hòsties i el llença, absolutament grogui, al replà de l'escala.

La Conxorxa.- Després de trencar-se les banyes per tal d'atrapar en Jordi en plena acció d'insultar a en Narcís, la Natàlia arriba amb la figura d'un drac que dona als germans i que ells posen a la saleta. I arriba el dia en que es demostra perquè serveix aquell drac. En Jordi entra a casa i es troba tota la família Borràs assentada a la saleta, l'Ivan li assenyalà amb un cop de peu les maletes que ja li han deixat a peu de taula. Com que no entén res, pregunta, els altres li expliquen i quan prova de desmentir-ho dient que en Narcís s'ho inventa tot, senzillament li engeguen el vídeo i es veu a ell mateix fotent-li la seva última bronca a en Narcís amb insults inclosos. No li queda més remei que agafar les maletes i marxar.

Mort de la Vicenta.- En Matt i la Montse s'estan encarregant de tot. La Carme va a l'hospital i, plorant, s'abraça amb la Montse.

El Testament.- Encara no ha sortit. Això fa patir més que l'Asensi-Spiderwoman (dit amb tot el carinyo a qui correspongui :-))

El Misteri de la perfumeria.- Encara no sabem què dimonis va passar a l'empresa de perfumeria perquè donessin l'ordre que en Jordi Vidal no hi entres mai més.








tplana


Setmana 33

Capítol 159 · Capítol 160 · Capítol 161
· Capítol 162 · Capítol 163

Tornar a Resums Maig 2001
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
-

Històries Imprevistes
Bl@u



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar