TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
SETMANA 29
del 09 al 12 d'abril del 2001
  Capítol 141 (dilluns 09/04/01)
Capítol 142
(dimarts10/04/01)
Capítol 143
(dimecres 11/04/01)
Capítol 144
(dijous 12/04/01)

..El món de la Montse & Cia.- El seu món s'ha pintat de patetisme d'una manera brutal. Fins ara sabíem (nosaltres, que no ella) que el Jordi era un "gorrero" que s'aixoplugava a casa de la Montse perquè no tenia altre lloc on poder fer el "manta". Aquesta setmana el Jordi s'ha acabat de destapar amb el Narcís i l'ha amenaçat, fins i tot, de tancar-lo en un manicomi. La manipulació psíquica i els abusos del Jordi vers el Narcís s'han anat succeint al llarg d'aquests dies. La Montse continua sorda i cega vers qualsevol cosa que no sigui el seu Jordi de l'ànima. Sobretot ara que el Jordi ha signat el divorci davant d'ella.

El món de la Laura i el Marcel.- Continuen atrinxerats en les seves posicions enfrontades sense cedir ni un mil·límetre. El Marcel demana, sense gaires ganes, una feina fora de Sant Andreu i li donen una corresponsalia a Cuba per un temps. La Laura torna a trobar-se amb el Miquel que li dóna un xec per la part que li toca de la venda dels mobles que havien comprat junts. Sembla ser que el Miquel es casarà molt aviat amb l'Alícia (déu ho vulgui!)

El món de la Núria i el Sergi.- Sembla ser que els hi va agradar el primer cop i tenen ganes de repetir. El Sergi li proposa anar cap al Pirineu a passar uns quants dies de les festes però, quan ho tenen tot muntat, la Núria se'n desdiu perquè vol quedar-se a cuidar la Carme que està sota mínims. Això no li agrada gens al Sergi que toca el dos, emprenyat.

El món de la Marta.- Continua la seva "carrera" al costat del seu manager, alies "xoriço-macarró". El David li demana que el vagi a veure i li explica que ha estat violat pels seus "amics" skins i que necessita estar amb ella. La Marta li diu que demani un "vis a vis". El dia assenyalat la Marta no vol "treballar" perquè no vol que cap home la toqui abans que el David. És un gest que l'honora a ella i fa emprenyar el Toni, clar. Tot i que la trobada íntima entre la Marta i el David podia ser molt "cutre" (donat el lloc i les circumstàncies), una rosa de paper que li regala el David contribueix a crear un clima de "normalitat".

El món de la Mari.- Cada cop té més clar que si no pot tenir al Santi es quedarà amb qualsevol que l'estimi a ella i a la nena: qualsevol abans de quedar-se sola. Continua donant llargues al Ramon i fent-li la papallona alhora. Aquesta situació preocupa a la Pilar que li planta la canya a la Mari però acaba per cedir després de discutir amb el Ramon i veure que la seva postura és inamovible. El miracle de la setmana ha estat el moment de lucidesa de la Mari amb el Toni. Li ha dit "macarró" amb totes les lletres, li ha fet tornar la clau del pis i l'ha engegat a prendre vent.

El món del Huari.- Està fet pols, el xicot. Es planteja, fins i tot, anar a viure a un altre lloc. La visita de l'entrenador de futbol fa que recuperi les ganes d'entrenar.

El món de la Clara, el Quim i el Max.- Han aparegut els primers núvols de tempesta en el seu bucòlic món. El Max roba una samarreta que vol regalar a la Clara i el Quim la hi fa tornar a desgrat de la Clara que opina que el càstig és massa dur. El resultat: el Max vol tornar al Centre d'Acollida (toma xantatge!) i la Clara li diu al Quim que el Max se n'ha anat per culpa seva i que no la toqui. Visca l'harmonia familiar!

El món de l'Olga i el Marti.- Un calvari per l'Olga a qui el Martí no perd ocasió de menystenir i depreciar fent-la sentir culpable de tots els mals del món mundial. Ell, mentrestant, s'ocupa de la Carme que és el que li ve més de gust. El Matt intenta fer veure a l'Olga com és el Martí: "- No et deixis enganyar pel Martí, no t'estima, només vol que canviïs d'idea" (referint-se al Xicago) però l'Olga està massa desvalorada per a entendre'l i es revolta amb el Matt.

El món de la Cinta i el Peris.- La Cinta no es vol aturar amb el carnet de conduir i un cotxe per a ella sola que li ha aconseguit el Quim. Té ganes de fer més coses i vol estudiar per treure's el Graduat Escolar. Això no fa ni mica de gràcia al Peris. Tenen el seu moment de glòria al cotxe de la Cinta on recorden, practicant-lo, el seu primer clau. A partir d'aquí...baralles altre cop.

El món de la Carme.- Porta una depressió de cavall al damunt. Deixa la feina i s'acomoda al sofà per a plorar les seves penes després de signar els papers del divorci. La Núria, un cop ha parlat de la situació amb la Clara, decideix estar al costat de la Carme aquestes vacances i li demana, a canvi, dues condicions: deixar de plorar i menjar.

El món de la Vicenta.- Està ingressada a l'hospital i aviat li faran la cesària. Li demana a la Montse que es faci càrrec de l'Isaac si a ella li passa alguna cosa.

El món de la Isabeleta.- Discuteix amb el seu marit que li diu que el seu matrimoni es va acabar fa temps. El Toni la vol consolar i ho fa tan bé que acaben els dos follant dins el cotxe en mig de crits, sospirs i precs de perdó vers déu. Una barreja molt original, sí senyor!

El món del Santi.- És més feliç que un anís amb el seu programa infantil que rutlla prou bé fins que veu una cinta de vídeo, "Hospital Caliente", on s'han aprofitat, sense el seu permís, les escenes del càsting que va rodar.








Casablanca


Setmana 29

Capítol 141 · Capítol 142 · Capítol 143
· Capítol 144

Tornar a Resums Abril 2001
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
-

Històries Imprevistes
Bl@u



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar