TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
SETMANA 24
del 05 al 09 de març del 2001
  Capítol 116 (dilluns 05/03/01)
Capítol 117
(dimarts 06/03/01)
Capítol 118
(dimecres 07/03/01)
Capítol 119
(dijous 08/03/01)
Capítol 120
(divendres 09/03/01)

..L'univers del Mat.- El Matt ha tornat a Sant Andreu com a ex mossèn, després de penjar els hàbits a Scottland, i li vol explicar la nova situació a l'Olga. Sembla ser que ha estat ella la causa de la "penjada". Quan l'Olga arriba del seu viatge va a veure el Matt. Abans de que ell li digui, clarament, que ja és "ex", i per tant, lliure de mantenir relacions amb ella, l'Olga li diu que s'ha casat amb el Martí.

L'univers de la Montse.- Saber que el Huari i l'Ivan ja han resolt les seves diferències la fa feliç però l'espina de la Teresa no hi ha qui li tregui. Ni tan sols vol anar a sopar a casa del Huari. El xicot perd la paciència i li diu que si vol alguna cosa ja sap on trobar-lo. Amb tot, el casament de la Clara i el Quim li estimula alguna cosa perquè compra un anell per la Montse i li pensa donar divendres alhora que li demana de casar-se amb ell. El Huari coincideix amb la Teresa a casa del Santi i, tot i que ella no vol baixar del burro, les paraules del Huari la fan pensar. Durant la festa del casament de la Clara i el Quim , el Huari es declara a a la Montse i, davant de tot déu, li demana que sigui la seva dona. A la Montse li falten cames per a fugir i acaba trobant el Jordi que ha sortit de la clínica i passeja pel barri mentre intenta mentalitzar-se del casament de la Clara. Sap que ell estima la Clara però li demana que l'abraci ben fort com si fos ella. Quina llàstima de Montse!

L'univers del David.- Després de saber que la Laura és portadora però no ha desenvolupat la malaltia, el David la recolza i fins troba collonuda l'actitud del Marcel vers la seva germana. Però com que algú ha de rebre... es dedica a buscar qui li ha encolomat la Sida a la Laura. Tothom que ho sap és discret menys una persona: "la pocas luces" (per a que després algú digui que l'adjectiu -© tplana- no està ben triat, brrrr!) que li diu que l'Agustí n'és el responsable. La colla d'skins l'apallissa al pàrquing. El Beni treu un ganivet disposat a tallar-li allò que fa tant de mal i el David li ho impedeix. L'Agustí reconeix el David. La següent incursió dels skins a qui acompanya el David és contra uns rodamóns. Allí el David troba al Max i impedeix que el Beni l'apallissi com ha fet amb la resta. En un rampell de generositat, el David li explica al Marcel que el Beni ha entrat com a becari al seu diari per tal de trobar la persona que va escriure l'article sobre les baralles de gossos. La nòvia de l'Agustí li diu a la Laura que el David era un dels que van apallissar l'Agustí. La Laura demana explicacions al David i, com que no li agraden gens ni mica, li venta una bufa i el fa fora de casa. El Beni l'acaba d'acollar quan li diu que té clar que va ser el Marcel qui va fer el reportatge després d'una "xivatada" d'ell. L'amenaça amb dir-li-ho a l'Àngel si el David no li posa fàcils les coses amb la Marta: se la vol tirar.

L'univers de la Paquita.- Comença a veure que això dels "trasllats" amb la furgo no pot ser aigua clara. Quan li pregunta què està passant al Toni, se n'adona que és millor continuar amb la bena als ulls perquè necessita els diners. El Toni no para de fer-li favors a la parada abaratint-li el cost dels queviures d'una manera descarada. La Clara, quan sap a què es dedica darrerament la Paquita, li diu que ho deixi perquè acabarà tenint molts problemes. Però la Paquita no vol sentir res ni ningú: vol diners com sigui.

L'univers de la Núria.- L'Adrià li dóna a la Núria la carta que la Clara li va escriure quan va sortir de la presó i que ella va rebutjar. Creu que, abans de parlar de la Clara amb l'assistent social, l'ha de llegir. L'entrevista és cordial i força distesa tot i que es nota que l'assistent social ja ha parlat amb la Roser. La Núria fa el que pot per deixar bé la Clara. El Sergi, un noi amb qui comparteix la psicòloga, comença a formar part del seu univers. Els uneix la passió per la música.

L'univers de la Clara.- Continuen els preparatius pel casament el proper divendres. La "parella vomitiva" de la farmàcia li fa el seu regal de noces: la Roser contacta amb l'assistent social que porta l'acolliment del Max. El Max s'escapa de la casa d'acollida poc després de que li donin el permís per tal d'assistir a la boda de la Clara i el Quim. Ni el Quim ni la Clara es volen casar fins que el Max aparegui. Quan el Max torna li expliquen que ja han fet els tràmits d'acollida i l'assistent social els diu que el procés ja està en marxa perquè la sol·licitud ha estat acceptada. El casament no el desllueix ni l'ombra del Jordi que es passeja per fora de la sala de l'Ajuntament. I, després de la cerimònia, la festa: tothom està molt content menys el David (bon merder porta al damunt), la Carme (se sent sola i poc estimada), el Huari (no entén res del que ha passat amb la Montse), la Montse (ella es deu entendre perquè nosaltres no), la Teresa (quina vergonya li ha fet passar el Huari exposant els seus sentiments en públic) i el Narcís (la Teresa l'estira cap a casa i ell no acaba d'entendre perquè). La Clara li dóna la toia a la Mari i li desitja que arribi a ser tan feliç com ho és ella.

L'univers del Toni i la Mari.- El Toni torna a intimidar el Santi i li demana més diners. El Fede li planta cara i diu al seu amic que no ha de cedir ni un pèl. La Mari, en assabentar-se del joc del seu germà l'escridassa i li deixa clar que la criatura és cosa seva i només seva. No vol que ell s'hi torni a ficar. La Pilar les hi canta clares a la Mari perquè no vol que faci mal al Ramon. La "pocas luces" l'engega a la merda.

L'univers de la Vicenta.- Està decidida a tirar endavant amb l'embaràs en contra de les opinions mèdiques i del resultat d'una tirada de cartes on la mort ha estat present. Decideix anomenar el seu futur fill Isaac, com el fill de la Sara, personatge bíblic que va tenir un fill contra tot pronòstic.

L'univers del Santi.- Verd, molt verd el té. No li surt altra feina que rodar una pel.li porno. Necessita treballar i, en principi, accepta. La directora de la pel.li també accepta fer-li una prova després de calibrar les possibilitats reals dels Santi pel que fa als mèrits pel.liculeros. És a dir, l'accepta després de que el Santi s'abaixi els pantalons i ella contempli els seus atributs.









Casablanca

Setmana 24
Capítol 116 · Capítol 117 · Capítol 118
· Capítol 119 · Capítol 120

Tornar a Resums Març 2001
Tornar a Pàgina Resums




L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar