per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP
 
Comença la construcció de pantalles per al túnel del TAV als voltants de l'estació de Sant Andreu Comtal-
El Punt 11/07/09


Els treballs comencen al carrer de Sant Adrià, que és el pont més proper a l'estació de Sant Andreu Comtal.

El gestor d'infraestructures ferroviàries Adif comença a construir aquest diumenge les pantalles per al túnel del tren d'alta velocitat als voltants de l'estació de Sant Andreu Comtal. Les pantalles cobriran 2.977 metres quadrats de superfície. Un cop estiguin instal·lades, s'hauran de col·locar les dues lloses de cobriment.

Els treballs comencen al carrer de Sant Adrià, que és el pont més proper a l'estació de Sant Andreu Comtal. Primer desviaran les canalitzacions de serveis, cosa que implica el canvi de sentit de dos carrils del carrer de Sant Adrià, en el tram entre Ferran Junoy i Ciutat de l'Asunción, que passaran a tenir sentit muntanya. Per facilitar la mobilitat dels vehicles en sentit mar, s'habilitarà un itinerari alternatiu. A més, dues parades de bus de la línia 22, afectades per les obres, quedaran anul·lades.

 

En un altre punt de la ciutat, a l'Eixample, a tocar de la Sagrada Família, també avancen les obres. Després dels treballs de desviament de serveis, al carrer Mallorca, a partir de dilluns que ve ja hi haurà talls de trànsit a la zona per començar a construir el pou de ventilació i la sortida d'emergència del túnel del TAV. El carrer Mallorca, en el tram entre Castillejos i Padilla, i també en el tram entre Sardenya i Sicília, estarà tallat al trànsit, i només es deixarà un carril de circulació per als autobusos i TMB. El mateix passarà al carrer Padilla, tallat entre Provença i Mallorca. Aquestes afectacions provocaran desviaments de trànsit i el canvi de parades de bus. La circulació dels autobusos només es garanteix fins a mitjan agost, que és quan Adif preveu començar els treballs amb la hidrofesa.

l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin dels Mitjans de Comunicació
imatges -1 -2 - 3 - 4
webstap@sant-andreu.com
Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
WEB STAP - Pàgina Inici
Els Segadors
Fòrum STAP
participa !
l'Escut de STAP
Tornar