per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP
 
Nadal, Hereu i Blanco desbloquen el finançament de les obres de la Sagrera -
VilaWeb 21/05/09


Hi ha previst que la infraestructura disposarà de deu vies i cinc andanes,
a més de vuit vies i quatre andanes per a la rodalia de Barcelona...

El govern espanyol en finançarà dos terços i la primera fase es licitarà a l'estiu El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, el batlle de Barcelona, Jordi Hereu, i el ministre de Foment, José Blanco, han desblocat el finançament de la construcció de l'estació de la Sagrera. Han acordat que l'estat espanyol hi inverteixi 161 milions d'euros a través d'Adif; a aquests s'hi afegeixen 255 de la disposició addicional tercera de l'estatut i 287 que es finançaran a través de les plusvàlues de la venda de terreny.

Blanco també ha anunciat que la primera fase de les obres, per un valor de 638,2 milions, es licitarà aquest estiu. L'acord assolit avui es ratificarà en la comissió bilateral Generalitat-estat.

 

Segons Blanco, els 703 milions que sumen les aportacions d'Adif, les inversions de l'addicional tercera i les plusvàlues representen el 'cost actualitzat' del projecte de la Sagrera, i les obres començaran 'tan aviat com sigui possible'. Els 255 milions que l'estat destinarà a les obres amb partida a la disposició addicional tercera de l'Estatut es faran en partides anuals de 51 milions d'euros fins al 2013.

Hi ha previst que la infraestructura disposarà de deu vies i cinc andanes, a més de vuit vies i quatre andanes per a la rodalia de Barcelona i accés a les línies 4 i 9 de metro. També disposarà de connexions amb la xarxa d'autobusos i capacitat d'estacionament per a 2.800 vehicles.


l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin dels Mitjans de Comunicació
imatges -1 -2 - 3 - 4
webstap@sant-andreu.com
Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
WEB STAP - Pàgina Inici
Els Segadors
Fòrum STAP
participa !
l'Escut de STAP
Tornar