per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP
 
Els veïns reiteren el malestar perquè la comissió de seguiment del TAV no rutlla - A.B.
El Punt 14/05/09


...l'última reunió de la comissió de seguiment de les obres del TAV en aquest sector es va fer fa quatre mesos,
quan inicialment s'havia fixat que serien bimensuals.

Set associacions de veïns han mostrat, un altre cop, el seu descontentament pel mal funcionament del procés participatiu i de seguiment de les obres del tren d'alta velocitat (TAV) a Sant Andreu i la Sagrera. Segons un comunicat que signen set entitats veïnals de la zona, juntament amb l'Associació per la Promoció del Transport Públic, l'última reunió de la comissió de seguiment de les obres del TAV en aquest sector es va fer fa quatre mesos, quan inicialment s'havia fixat que serien bimensuals. Igualment, el grup de treball específic encarregat de l'avanç concret de les obres no es reuneix des del desembre, segons els veïns. Les entitats es queixen de la situació, sobretot tenint en compte que en els últims mesos hi ha hagut actuacions importants, com ara la de l'enderroc del pont de Riera d'Horta.

 

Per això reclamen que es recuperin les reunions, amb una periodicitat regular. Anteriorment ja havien denunciat mancances dels processos participatius lligats al TAV.

L'Ajuntament de Barcelona va respondre que el 19 de maig hi ha prevista una reunió de la comissió de seguiment de les obres. Segons el consistori, la trobada ja estava fixada abans que els veïns fessin públic el comunicat. Dos dies després, tindrà lloc la reunió entre l'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat i el govern estatal per tractar de la qüestió del finançament de la futura estació de la Sagrera.


l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin dels Mitjans de Comunicació
imatges -1 -2 - 3 - 4
webstap@sant-andreu.com
Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
WEB STAP - Pàgina Inici
Els Segadors
Fòrum STAP
participa !
l'Escut de STAP
Tornar