per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP
 

El projecte constructiu bàsic de l'estació de la Sagrera, a punt aquest mes -
El Periódico 07/05/09


...i aixecar després el gran calaix de formigó que les cobrirà totes...

L'arribada de la tuneladora accelera la pantalla de la Sagrada Família La macroestació de la Sagrera tindrà el projecte constructiu bàsic acabat aquest mateix mes, segons va explicar ahir a Alemanya el director de la línia d'alta velocitat Madrid-Barcelona-França, Antonio Fernández Gil. El gestor d'infraestructures Adif en realitzarà llavors una supervisió "durant dos o tres mesos, i així quedarà a punt per a la seva possible licitació". En tot cas, aquest no és el principal problema de la que serà l'estació central de Barcelona, sinó el seu finançament que la crisi immobiliària ha posat en qüestió al qüestionar bona part de les possibles plusvàlues.

 

El 2012, quan les vies de l'alta velocitat estiguin acabades fins a França, els trens no podran parar, no obstant, a la Sagrera, perquè no hi haurà estació per a això, només l'estructura mínima necessària per construir la línia, va reconèixer Fernández Gil. Els treballs per poder desviar les actuals vies convencionals de Rodalies al costat muntanya amb el fi de fer passar la línia de l'AVE i aixecar després el gran calaix de formigó que les cobrirà totes i sobre el qual, al seu torn, es crearà un gran parc lineal fins a Sant Andreu, avancen a bon ritme, va explicar també el director d'Adif.

l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin dels Mitjans de Comunicació
imatges -1 -2 - 3 - 4
webstap@sant-andreu.com
Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
WEB STAP - Pàgina Inici
Els Segadors
Fòrum STAP
participa !
l'Escut de STAP
Tornar