per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP
 

Els veïns qüestionen el pla de Sant Andreu Sagrera - R.C.
El Periódico 22/10/08


• Nou associacions s'uneixen pel "fracàs" del procés de participació.

Les crítiques de nou associacions de veïns afectades pel pla de Sant Andreu Sagrera, la gran zona de transformació futura de Barcelona a partir de l'eix de l'estació intermodal i la línia de l'AVE, són unànimes i contundents.

Denuncien que l'ajuntament no es creu el procés de participació popular que ell mateix ha posat en marxa perquè ni ha convocat encara totes les cinc comissions que han de canalitzar les propostes populars ni atén com a mínim les seves peticions en les que, com la d'infraestructures, sí que han celebrat alguna reunió. Aquest front veïnal, que no descarta mobilitzacions per fer sentir la seva veu en una transformació urbanística amb milers de pisos, equipaments i vials d'alta capacitat, el formen les associacions del Clot- Camp de l'Arpa, la Pau, la Sagrera, Navas, Pi i Margall, Sant Andreu Nord, Sant Andreu del Palomar, Sant Andreu Sud i Verneda Alta.


 

Diversos presidents d'aquestes entitats van denunciar ahir a la Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona la tramitació sense explicacions i per la via dels fets consumats de plans com el Sector Prim o l'execució per part d'Adif de les obres de l'AVE sense donar cap mena d'informació als afectats.

Domiciano Sandoval, del Clot, i Josep Barbero, de la Sagrera, van resumir l'opinió general: "No es prenen seriosament els veïns, i el procés de participació fracassa".


l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin dels Mitjans de Comunicació
imatges -1 -2 - 3 - 4
webstap@sant-andreu.com
Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
WEB STAP - Pàgina Inici
Els Segadors
Fòrum STAP
participa !
l'Escut de STAP
Tornar