per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP
 

L'impacte en l'entorn -
El Periódico 30/05/08


...el vial soterrat es pot convertir en una "autopista sobredimensionada".

La construcció de l'estació de la Sagrera començarà el 2009 EL PERIÓDICO L'associació de veïns de la Sagrera va reaccionar ahir favorablement a l'acord per desbloquejar la construcció de l'estació, però va insistir que es compleixin els compromisos que se'n deriven. "Hem de guanyar-hi tots, de manera que no admetrem retrocessos en el cobriment previst de les vies i les zones verdes i els equipaments anunciats", va manifestar Oleguer Méndez.

 

Aquest va insistir a reclamar que la volumetria i l'altura dels edificis en superfície no s'encomanin a l'entorn de l'estació. "Els edificis singulars han de limitar-se a la llosa sobre el sostre de l'estació", va dir.

Des de Sant Andreu 'del' Palomar es va recordar que el vial soterrat es pot convertir en una "autopista sobredimensionada".


l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin dels Mitjans de Comunicació
imatges -1 -2 - 3 - 4
webstap@sant-andreu.com
Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
WEB STAP - Pàgina Inici
Els Segadors
Fòrum STAP
participa !
l'Escut de STAP
Tornar