per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP
 

Els terrenys de l'estació del TAV, a punt - D.M.
El Punt 01/05/08


Els terrenys, doncs, ja hi són. Però la societat pública Barcelona Sagrera Alta Velocitat
encara no ha presentat el projecte constructiu de la futura estació...


Ja no queda res al solar on el Ministeri de Foment construirà la futura estació central del TAV a Barcelona, al barri de la Sagrera. Les naus i els tallers de l'antiga estació de mercaderies es van començar a enderrocar l'agost del mes passat i aquesta setmana només queden les marques al terra i els rectangles de ciment on abans s'havien alçat les naus. Ara, tot és una llarga esplanada de prop de tres quilòmetres entre el pont de Bac de Roda i l'estació de Sant Andreu Comtal. Un dels elements que encara resta dret són els dos blocs de cases de ferroviaris de l'antiga estació de mercaderies de la Sagrera.

 

Encara hi ha alguna família que hi viu, tot i que el projecte preveu que vagi a terra.

Els terrenys, doncs, ja hi són. Però la societat pública Barcelona Sagrera Alta Velocitat encara no ha presentat el projecte constructiu de la futura estació, que, teòricament, hauria de funcionar abans que acabi l'any 2009. Vist l'estat actual dels terrenys, és molt poc probable que es compleixi aquesta data.


l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin dels Mitjans de Comunicació
imatges -1 -2 - 3 - 4
webstap@sant-andreu.com
Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
WEB STAP - Pàgina Inici
Els Segadors
Fòrum STAP
participa !
l'Escut de STAP
Tornar