per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP
 

Sant Martí reclama afegir el nom del districte a l'estació de Sagrera de l'AVE - Ramon Comorera
El Periódico 07/02/08


"denomini l'estació situada al parc de Sant Martí com a estació de Sagrera-Sant Martí".

El consell plenari de Sant Martí va aprovar ahir a la nit per unanimitat de tots els grups polítics una declaració institucional per sol.licitar que la futura macroestació de Sagrera, on confluiran les línies de l'AVE, de Rodalies i de la L-9 i L-4 del metro, porti també el nom del districte. La proposta es basa en el fet que si bé l'estació se situa estrictament en terrenys, encara que fronterers, que són del districte de Sant Andreu, on s'ubica el barri de la Sagrera, una de les entrades serà a la ronda de Sant Martí.

 

La declaració insta el gestor d'infraestructures del Ministeri de Foment, Adif, responsable de l'obra i futur titular de la instal.lació ferroviària, que "denomini l'estació situada al parc de Sant Martí com a estació de Sagrera-Sant Martí". És la primera vegada que es fa una petició oficial d'aquesta mena. El text, que disposa del suport del govern, PSC i ICV, i de l'oposició, CiU, PP i ERC, passarà ara al tinent d'alcalde d'Urbanisme de l'ajuntament que és qui hauria de portar-lo a Adif.

l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin dels Mitjans de Comunicació
imatges -1 -2 - 3 - 4
webstap@sant-andreu.com
Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
WEB STAP - Pàgina Inici
Els Segadors
Fòrum STAP
participa !
l'Escut de STAP
Tornar