per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP
 

Un t˙nel llarg i fals -
El Periódico 30/03/07


...en un tram de 60 metres al carrer de Joan Torras la caixa de formigˇ sobresortirÓ fins a dos metres...

EL DESNIVELL

En el recorregut per Sant Andreu, les vies de l'AVE es construiran a la mateixa altura de les actuals de Rodalies. El soterrament es farÓ amb un fals t˙nel que aprofitarÓ el desnivell que presenta el terreny. El projecte inclou una estaciˇ de Rodalies a Sant Andreu Comtal, una zona d'estacionament i de manteniment a Sagrera i uns tallers per a l'AVE. NomÚs en un tram de 60 metres al carrer de Joan Torras la caixa de formigˇ sobresortirÓ fins a dos metres, segons ha explicat Jaume CastellvÝ.

 

L'ESTACIË

L'estaciˇ intermodal de Sagrera tindrÓ tres nivells subterranis. Al primer, a la cota actual del terreny, hi haurÓ les andanes de les vies d'ample internacional de l'AVE. Al segon, s'hi construirÓ un aparcament, una estaciˇ d'autobusos i un vestÝbul. I al tercer, es realitzarÓ l'estaciˇ de les vies d'ample ibŔric per als trens de Rodalies i les vies de les lÝnies de metro L-4 i L-9. A sobre s'hi aixecarÓ el gratacel d'oficines de l'arquitecte Frank Gehry.


l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin dels Mitjans de Comunicació
imatges -1 -2 - 3 - 4
webstap@sant-andreu.com
Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
WEB STAP - Pàgina Inici
Els Segadors
Fòrum STAP
participa !
l'Escut de STAP
Tornar