per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP
 

Neix una associació per protegir els gats amenaçat pel TAV a la Sagrera - R.M.B.
El Punt 11/03/07


«Les protectores no tenen espai»

Ahir es va constituir a Barcelona una associació per exigir la protecció d'una colònia de prop de 300 gats que viuen entre les vies del tren, a l'espai on s'ha construir l'estació del tren d'alta velocitat (TAV) de la Sagrera.

Carme Martín, una de les promotores de l'associació, explica que a les vies que passen per la Sagrera, a la frontera entre els districtes de Sant Martí i Sant Andreu, hi viuen uns 300 gats que són alimentats des de fa deu anys pels veïns de la zona.

Els veïns asseguren que quan comencin els preparatius per fer arribar el TAV a Sagrera, els gats correran el risc de ser aixafats per les màquines, i reclamen que se'ls traslladi a colònies controlades.

 

«Les protectores no tenen espai», explica Martín, que proposa com a alternativa reservar espais a jardins municipals. La creació d'una colònia controlada implica l'esterilització dels animals.

Els promotors de la protecció dels animals ja han recollit un miler de signatures. Abans de constituir l'associació han fet una sèrie de gestions per aconseguir el trasllat dels animals que de moment no han generat cap resultat. Martín detalla que han parlat amb els regidors dels districtes de Sant Martí i Sant Andreu, que asseguren que han traslladat la petició a la regidoria de Salut Pública.

També han demanat el suport dels partits polítics. CiU va demanar al ple de Sant Martí del gener que s'habiliti un espai per als gats.


l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin dels Mitjans de Comunicació
imatges -1 -2 - 3 - 4
webstap@sant-andreu.com
Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
WEB STAP - Pàgina Inici
Els Segadors
Fòrum STAP
participa !
l'Escut de STAP
Tornar