per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP
 

Llum verda al TGV de la Sagrera a laTrinitat - C.S.
AVUI 28/02/07


Medi Ambient avala el soterrament de vies i el macroprojecte d'estaciˇ a la Sagrera.

La Sagrera comenša a caminar. El ministeri de Medi Ambient ha informat favorablement sobre el projecte de construcciˇ de l'estaciˇ de la Sagrera del TGV i de rodalies, aixÝ com sobre el tram de vies soterrat entre la nova estaciˇ i el nus de la Trinitat. La llum verda de Medi Ambient permetrÓ a Foment aprovar el projecte constructiu en els pr˛xims mesos i licitar les obres d'un tram de TGV que no entrarÓ en funcionament fins al 2009, per˛ que s'ha de comenšar a construir a l'hora del central sota l'Eixample.

 

Aquest tram de t˙nel sota els carrers Provenša i Mallorca Ús el que encara no ha rebut l'acceptaciˇ de Medi Ambient, que no n'ha resolt les alĚlegacions.

A banda de l'estaciˇ intermodal de TGV, rodalies, metro i autobusos, el tram de 3,7 km cap al VallŔs se soterrarÓ. S'hi farÓ a sobre un parc, i al costat del t˙nel hi haurÓ edificis de serveis i tambÚ habitatges.


l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin dels Mitjans de Comunicació
imatges -1 -2 - 3 - 4
webstap@sant-andreu.com
Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
WEB STAP - Pàgina Inici
Els Segadors
Fòrum STAP
participa !
l'Escut de STAP
Tornar