per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP
 

Els veïns del districte de Sant Andreu exigeixen més pisos protegits - A. Ballbona
El Punt 16/02/07


...exigeixen que un 60% de les promocions de sòl públic i un 40% de les de sòl privat
que es fan a Sant Andreu es dediquin a pisos de protecció oficial.


Les associacions de veïns del districte de Sant Andreu han reclamat més pisos protegits per als veïns dels diferents barris. En un document consensuat per set entitats veïnals del districte, exigeixen que un 60% de les promocions de sòl públic i un 40% de les de sòl privat que es fan a Sant Andreu es dediquin a pisos de protecció oficial. Genís Pascual, vicepresident de l'associació de veïns de Sant Andreu de Palomar, va posar com a exemple el pla de Sant Andreu-Sagrera: ara només hi ha previst un 30% d'habitatge protegit, quan ells volen un 60%. «Això no lliga amb el discurs de foment dels pisos protegits, demanem una xifra realista», argumenta Pascual.


 

En el document conjunt, que han fet arribar al districte i a l'Ajuntament, també demanen que la meitat dels pisos que surtin de les promocions es reservin per a veïns del districte. Més promocions de lloguer i tipus d'habitatge que s'adiguin amb la situació social del 'barri' són les altres reivindicacions destacades del text. Els veïns volen que aquestes demandes s'apliquin en promocions com ara les casernes de Sant Andreu, el sector Entorns Sagrera i la zona de Torrent Estadella, a Bon Pastor.

l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin dels Mitjans de Comunicació
imatges -1 -2 - 3 - 4
webstap@sant-andreu.com
Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
WEB STAP - Pàgina Inici
Els Segadors
Fòrum STAP
participa !
l'Escut de STAP
Tornar