ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
 

Els veïns volen per al TGV un assessor estranger - Quim Torrent
AVUI 02/03/06


"No participem en les decisions, només es limiten a informar, sense concretar detalls dels projectes".

La Federació d'Associacions de Veïns de Barcelona (FAVB) va demanar ahir al ministeri de Foment la contractació d'un tècnic estranger independent perquè els assessori respecte al pas del TGV per la ciutat. Els representants veïnals dels barris afectats pel traçat consideren que pràcticament tots els tècnics d'aquí tenen algun tipus de relació amb alguna administració i que, per tant, no poden actuar de forma independent.

Els responsables de la FAVB donen per fet que el TGV passarà pel centre de la ciutat, probablement sota el carrer de Mallorca. L'única incògnita en aquest moment és saber com se sortejarà el pas de la Sagrada Família. Més enllà del traçat definitiu, el vicepresident de la FAVB, Josep Xarles, va explicar que el principal objectiu és que les administracions donin "plenes garanties de seguretat".

 

Els veïns van denunciar "l'incompliment dels compromisos adquirits després dels fets del Carmel". "No participem en les decisions, només es limiten a informar, sense concretar detalls dels projectes", va assenyalar el responsable de l'associació de veïns del Clot, Domiciano Sandoval. Tots els representants van coincidir a retreure a les administracions que s'hagi trossejat el recorregut per Barcelona i que el traçat no s'hagi consensuat de forma global.

A banda de la petició sobre els tècnics, la FAVB també exigeix als responsables de les obres la contractació d'una assegurança contra desperfectes als edificis d'un mínim de deu anys.

l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin dels Mitjans de Comunicació
imatges -1 -2 - 3 - 4
webstap@sant-andreu.com
Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
Adeqüem l'escut de la Unió Esportiva Sant Andreu !!
WEB STAP - Pàgina Inici
Els Segadors
Fòrum STAP
participa !
l'Escut de STAP
Tornar