ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
 

Baixa assistència a la concentració del T.G.V. -
VilaWebStAP 06/02/06


El poder de convocatòria de l'A.VV. de StAP en moments baixos.

Al voltant de 50 persones van seguir la convocatòria de l'A.VV. de StAP i es van plantar al davant de l'edifici de l'Ajuntament de Sant Andreu de Palomar, actual seu del 'Districte Sant Andreu', durant un parell d'hores mentre el president i alguns altres veïns eren a l'Audiència Pública del 'Districte'.

L'A.VV. va proveir de pancartes i pendons als assistents, majoritàriament vinculats a la mateixa A.VV. i va recollir signatures.

Al sortir de l’Audiència Pública, el president de l'entitat veïnal va informar als escassos veïns i veïnes que quedaven de què s’havia dit a dins. Una veïna va opinar que calia deixar-se d’enfrontaments i desunions i plantar cara tots junts. El president de l’A.VV. li va donar la raó, moment que va aprofitar un altre veí per a preguntar-li si encara estava vetat pel dirigent veinal per a formar part de la comissió del T.G.V., a la qual cosa li va respondre el president de l’A.VV. que sí, que estava vetat. A això van seguir uns moments de tensió de baixa intensitat.

Les al·legacions de l’A.VV. de Sant Andreu de Palomar:

“Vist l’estudi informatiu del Pla Ferroviari del Projecte TGV Sant Andreu-Sagrera i avaluada especialment amb detall l’estudi de seccions que en ell es fa, considerem:


 

- Inacceptable que no es soterrin les vies dels trens de forma que es creïn murs de formigó, per sobre del nivell del carrer. Igualment demanem que totes les zones cobertes siguin transitables a peu de forma planera, sense murs o esglaons que impedeixen o dificultin l’accés dels vianants als equipaments i zona verda –en alguns punts aquests murs arriben a estar fins a 6 metres sobre el nivell de carrer.

- Igualment demanem el sotarrament i cobriment complert de tots els trams dels vials de circulació ràpida i/o densa de cotxes, tant en el sentit d’entrada com en el de sortida de la ciutat. No volem que el trànsit vagi descobert ni parcialment cobert o en trinxera al costat d’un parc, ni que el trànsit surti a la superfície a Sant Adrià per poder accedir a una rotonda que no acceptem de cap manera.

- Volem que la cobertura de l’estació de Sant Andreu Comtal sigui permeable pels vianants. També volem tenir garanties que la mencionada cobertura aïlli acústicament l’activitat quotidiana de l’estació.

- Pensem que la realització de les nostres demandes depèn de la inversió pressupostària que tingui el projecte i no pas de dificultats tècniques que no es puguin solventar amb una major inversió. Per tant, creiem que és indispensable, en una obra d’aquesta magnitud, que es trobin els mitjans per a realitzar les demandes explicitades en els punts anteriors."


l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin dels Mitjans de Comunicació
imatges -1 -2 - 3 - 4
webstap@sant-andreu.com
Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
Adeqüem l'escut de la Unió Esportiva Sant Andreu !!
WEB STAP - Pàgina Inici
Els Segadors
Fòrum STAP
participa !
l'Escut de STAP
Tornar