ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
 

La Sagrera va per llarg -
El Punt 29/11/05


El tren hi passarà, però l'estació no estarà el 2009.

A la Sagrera sembla que no s'hagin de donar tanta pressa com a Sants però les naus industrials de les zones afectades ja han plegat o liquiden les existències a preu de saldo per marxar cap a algun altre lloc. Sense estar directament relacionat amb el TGV, la veterana Inoxcrom està aquests dies en ple enderroc i pel barri abunden els enderrocs i els solars buits en espera de noves promocions.

El TGV, però, encara trigarà a arribar. El tren hi passarà, però l'estació no estarà el 2009. Si a Sants el canvi de paisatge serà important, el de la Sagrera és segurament el repte més important que té Barcelona els pròxims anys.


 

En xifres urbanístiques, s'hi construirà tant com la Vila Olímpica i el Fòrum junts, i hi naixerà el parc més gran de Barcelona, gairebé el triple que les 11 hectàrees de la Ciutadella, amb 28 hectàrees lineals que seguiran el que avui són les vies del tren cap a Sant Andreu i el nus de la Trinitat.

Però la transformació serà lenta i els que no tenen més remei que marxar ho estan fent a poc a poc. Entre ells hi ha les famílies dels treballadors de la Renfe que encara viuen a les cases de l'antiga estació de mercaderies, repartides en dos grans edificis a l'entrada de l'estació.


l'entrecomillat i la cursiva de la paraula 'barri' són de la WEB STAP
difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin dels Mitjans de Comunicació
imatges -1 -2 - 3 - 4
webstap@sant-andreu.com
Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
Adeqüem l'escut de la Unió Esportiva Sant Andreu !!
WEB STAP - Pàgina Inici
Els Segadors
Fòrum STAP
participa !
l'Escut de STAP
Tornar