ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
 

Clos espera que l'estació de la Sagrera estigui llesta en dos anys - E. Z.


• Les administracions creen l'ens que gestionarà les obres


Més que una petició va ser l'expressió d'un desig. Ingenu si es vol, vista la marxa de la resta de la línia, però lògic en un alcalde. Joan Clos va declarar ahir que "si tot va bé" l'estació de la Sagrera podria estar preparada en uns dos anys.

L'alcalde de Barcelona va assistir a l'acte de constitució de la societat Barcelona Sagrera Alta Velocitat amb els representants de les altres tres institucions que la formen, el secretari d'Estat d'Infraestructures, Benigno Blanco, i el conseller d'Obres Públiques de la Generalitat, Felip Puig.

 

INVERSIÓ MILIONÀRIA
La societat haurà de gestionar una inversió de 330 milions d'euros (55.000 milions de pessetes) aportats per Foment, 105 milions d'euros (17.470 milions de pessetes) de la Generalitat destinats a les obres de les línies 4 i 9 del metro, i 18 milions d'euros (3.000 milions de pessetes) de l'Ajuntament de Barcelona per al dipòsit d'aigües pluvials. Foment finançarà part de la seva inversió, 196 milions d'euros (32.611 milions de pessetes), amb els rendiments urbanístics dels terrenys que les administracions aporten.

Clos va recordar que la Sagrera no serà només una estació d'alta velocitat sinó també "una estació de rodalies, una d'Intercity, dues estacions de metro, una d'autobusos i un aparcament per a cotxes amb una capacitat de 4.000 vehicles".

difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin dels Mitjans de Comunicació
imatges -1 -2 - 3 - 4
webstap@sant-andreu.com
Sant Andreu de Palomar Segle XXI - STAP21
Adeqüem l'escut de la Unió Esportiva Sant Andreu !!
WEB STAP - Pàgina Inici
Els Segadors
Fòrum STAP
participa !
l'Escut de STAP
Tornar