Sant Andreu de Palomar segle XXI
stap.21

Nul ressò del Fòrum a Anglaterra
- VilaWeb 30/06/2004

Malgrat que Barcelona va quedar líder de la classificació de destinacions turístiques preferides pels anglesos aquest any per primera vegada, el Fòrum de les Cultures té, fins ara, un ressò pràcticament nul als mitjans de comunicació britànics.

Una cerca als arxius de la BBC, The Guardian, The Independent o el Daily Telegraph (el diari The Times només ofereix els resultats de la la darrera setmana) de la seqüència 'barcelona forum' mostra uns resultats desoladors:

a part d'alguna notícia dels dies previs a la inauguració amb títols tant suggerents com ara 'Qualsevol excusa per a la reinvenció', i més centrades en l'atractiu de la ciutat que en els continguts de l'esdeveniment pròpiament, no hi ha cap informació posterior al 10 de maig.

Cap dels actes dels primers dos mesos no ha merescut ni tan sols un breu. Així doncs, la vocació internacional del Fòrum no sembla haver fet gaire fortuna entre un dels col.lectius que aporta més turistes a la ciutat.

font: VilaWeb
la bandera de Sant Andreu de Palomar al 'Districte'... de cap per avall !! el colom convertit en un ànec !!
stap21@sant-andreu.com
Fòrum STAP

Sant Andreu de Palomar segle XXI
en procés de constitució, per a dinamitzar Sant Andreu de Palomar
i denunciar els greuges, les potinades i les agressions que pateix

la Venus Púdica
Els Segadors
el Municipi Independent
el Terme Municipal
Ritme Andreuenc
RAAAmbla
l'Escut de STAP
l'annexió forçada del 20 d'abril 1897
el 20 d'abril 2003
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Tornar