habitatge públic
de lloguer
a les casernes
Pla d'ACCIÓ

7.- Pla d'ACCIÓ

El nostre pla d'acció sorgeix de la campanya que com a veïns/es de Sant Andreu hem iniciat amb la finalitat d'evitar que les diferents administracions públiques no venguin uns terrenys que pertanyen al poble.
Aquests terrenys són els corresponents a les Casernes de Sant Andreu propietat del ministeri de defensa i que l'administració pública té l'intenció de vendre a la immobiliària privada i fomentar dintre de la nostra comunitat l'especulació en el seu máxim esplendor i a preus prohibitius pels habitants d'aquesta zona.

Entenem que, com a terrenys de Sant Andreu que són, tenim dret a reclamar-los i demanar que aquests terrenys siguin destinats des de les administracions públiques a habitatge social, equipaments i zones verdes per tal de que els habitants de Sant Andreu, en gran majòria de tradició obrera, hi poguem accedir.

A més creiem que és necessàri que Sant Andreu tingui els equipaments que demanem per tal de satisfer les necessitats que actualment els andreuencs/ques hi tenen.

Per aixó la nostra campanya es basa en tres punts, que són:

a)

Reivindicació: d'uns terrenys que són del poble i que els volem pel poble.

b)

Informació: als nostres veïns/es sobre el que l'administració pública vol fer per enriquir-se i ajudar a enriquir als grans especuladors amb el que com a habitants de Sant Andreu ens pertany.

c)

Mobilització: realitzant actes populars i reivindicatius demanan el bon ús del que pertany al poble.

pla d'acció
dades estadístiques
Tornar
AJStA
Assemblea de Joves de St. Andreu
JOC
Joventut Obrera Cristiana
ACO
Acció Catòlica Obrera
MCJ
Moviment Cristià de Joves
A.VV.
Sant Andreu de Palomar
Casernes de Sant Andreu
Fòrum STAP
webstap@sant-andreu.com
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP