Sant Andreu de Palomar segle XXI
stap.21

El que podria haver estat
Joan S. - VilaWeb-Enquesta - 04/01/04

Abans de rés convé que recordem que va ser una pensada del ara president. Habia "tastat" el poder dels Jocs i volia una EXPO. Però per un error de càlcul -o de consell, si és que el va demanar- aixó no podia ser. Aleshores va empescar-se aixó d'un Fòrum de les Cultures. La idea, com a tal, la vaig trobar bona (les guerres que es van encetar amb posterioritat i com s'ha capgirat el món en serien marmesors d'aquest sentiment).

Ara bé, per a "exposar" temes, entre hotels, sales polivalents, estadis, miniestadis, palaus i palauets, paranimfs i ateneus teniem suficient. Per tant, ben aviat em vaig adonar que les coses no serien com jo pensava.

Francament, proposar un Fòrum de Cultures per una banda i anar perseguint okupes per l'altra ho trovo incoherent. Comprar a preu d'expropiació i aixecar grans negocis després ho trobo poc...socialista, com a mínim.

No sé si hi vindran molts pensadors, ni massa gent de l'estranger. Ni sé si interesa gaire el tema. Ni sé si el món espera l'esdeveniment amb "l'ànsia" que aquí ens volen fer tenir.

Una cosa son els jocs de mans de la fantasia i l'altra la cruesa de la realitat.

Pel poc que conec els continguts d'aquest pretés Fòrum (d'on sols he vist l'irrefrenable necessitat d'enderrocar per construir -guanyant terreny al mar, ja veurem quina platja s'anirà a norris, litoral avall-) no em semblen a l'alçada del que esperava.

Aixó si, els negocis ben rodons (com despatxar el ZOO -que jo eliminaria per cert- per anar fent lloc (A què sinó a l'especulació i la totxana?)).

Estem per Fòrums quan ha anat d'un pel que engeguin a dida les Nacions Unides i el Dret Internacional és a hores d'ara un paper mullat -no d'aigua precisament sino de pixums i de sang-?font: VilaWeb-Enquesta
la bandera de Sant Andreu de Palomar al 'Districte'... de cap per avall !! el colom convertit en un ànec !!
stap21@sant-andreu.com
Fòrum STAP

Sant Andreu de Palomar segle XXI
en procés de constitució, per a dinamitzar Sant Andreu de Palomar
i denunciar els greuges, les potinades i les agressions que pateix

la Venus Púdica
Els Segadors
el Municipi Independent
el Terme Municipal
Ritme Andreuenc
RAAAmbla
l'Escut de STAP
l'annexió forçada del 20 d'abril 1897
el 20 d'abril 2003
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Tornar