Sant Andreu de Palomar segle XXI
stap.21

Assemblea de Resistències al Fòrum 2004
Indymedia - 21/11/03

L'Assamblea dels moviments socials europeus, reunida a Paris a l'acabament del Forum social el dia 16 de novembre, va aprobar la inclusió a la seva agenda de mobilitzacions, del recolzament de les accions que es duguin a terme en contra del Forum universal de les cultures.

D'aquesta manera els moviments socials europeus volen denunciar la utilització abusiva que l'Ajuntament de Barcelona i les altres institucions que promouen el Fòrum 2004 pretenen fer de l'esperit de Portoalegre.

A l'agenda que s'ha aprovat per aquest any, les mobilitzacions més destacades, a més de l'esmentada, són la jornada del 20 de març (mobilització contra les ocupacions d'Iraq i Palestina) i les que confluiràn en la jornada del 9 de maig contra la Constitució europea.

Recordem que d'aquest ambit - l'Assamblea dels Moviments Socials Europeus - va sortir l'any passat la crida al dia d'accio contra la guerra del 15 de febrer.

La peticio de denuncia del Fòrum 2004 va ser presentada per un espai de confluencia de diversos moviments socials que s'han constituit en una "assemblea de resistencies al Fòrum 2004".

A París també es van iniciar els contactes amb el Consell Internacional del Fòrum de Portoalegre per tal que faci explícit el seu rebuig al Forum 2004.font: Indymedia
la bandera de Sant Andreu de Palomar al 'Districte'... de cap per avall !! el colom convertit en un ànec !!
stap21@sant-andreu.com
Fòrum STAP

Sant Andreu de Palomar segle XXI
en procés de constitució, per a dinamitzar Sant Andreu de Palomar
i denunciar els greuges, les potinades i les agressions que pateix

la Venus Púdica
Els Segadors
el Municipi Independent
el Terme Municipal
Ritme Andreuenc
RAAAmbla
l'Escut de STAP
l'annexió forçada del 20 d'abril 1897
el 20 d'abril 2003
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Tornar