Sant Andreu de Palomar segle XXI
stap.21

Els antropòlegs desqualifiquen la política d'estrangeria i el Fòrum del 2004
El Periodico 9 de setembre 2002

El novè Congrés d'Antropologia d'Espanya, que va acabar dissabte a la nit a Barcelona i al qual van assistir més de 600 professionals de 20 països, va deixar caure una pesada ombra sobre el Fòrum i va desqualificar la política d'estrangeria del Govern espanyol.

El manifest aprovat al final de la trobada és contundent pel que fa al 2004: "El projecte apareix massa carregat de compromisos institucionals i d'implicacions immobiliàries i

urbanístiques, i això fa que es vegi sotmès a plans de promoció de la ciutat destinats als turistes i als inversors, i a estratègies d'autolegitimació política amb vista a la mateixa ciutadania". Preocupats per l'ús desmesurat i equivocat que es fa avui del concepte de "cultura", els antropòlegs es pregunten si aquesta cita "de les cultures" servirà, "com pretén, per fer l'elogi de la convivència fèrtil entre diferents".

Així mateix, el manifest acusa la política d'immigració espanyola de vulnerar "de manera escandalosa drets humans bàsics".

font: El Periódico
la bandera de Sant Andreu de Palomar al 'Districte'... de cap per avall !! el colom convertit en un ànec !!
stap21@sant-andreu.com
Fòrum STAP

Sant Andreu de Palomar segle XXI
en procés de constitució, per a dinamitzar Sant Andreu de Palomar
i denunciar els greuges, les potinades i les agressions que pateix

la Venus Púdica
Els Segadors
el Municipi Independent
el Terme Municipal
Ritme Andreuenc
RAAAmbla
l'Escut de STAP
l'annexió forçada del 20 d'abril 1897
el 20 d'abril 2003
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Tornar