Sant Andreu de Palomar segle XXI
stap.21

Els grups anti-F˛rum anuncien una manifestaciˇ l'1 de maig
- X.H. El Periódico

Diverses associacions agrupades en l'Assemblea de ResistŔncies al F˛rum de les Cultures preparen un seguit d'actes de protesta en oposiciˇ al gran esdeveniment de Barcelona, i anuncien una manifestaciˇ per a l'1 de maig. Els col.lectius que s'oposen al F˛rum volen iniciar una campanya de desprestigi de les empreses i institucions que recolzen la cita cultural, entre les quals citen La Caixa, El Corte InglÚs, Indra, Coca-Cola o l'Ajuntament de Barcelona.

Les accions tindran com a referŔncia el document ┐De quŔ va realment el F˛rum?", que, a manera de mapa, indica la ubicaciˇ a Barcelona de les seus de totes aquestes empreses i institucions que col.laboren i participen en el F˛rum i que, segons assenyala l'associaciˇ, "amaguen prÓctiques reprovables".

Els membres de l'assemblea consideren que aquestes empreses "perjudiquen el medi ambient, sˇn focus de precarietat laboral, especulen amb l'espai urbÓ o participen en la ind˙stria armamentÝstica".

"CIUTAT PER A TURISTES"
Els grups anti-F˛rum van anunciar que l'1 de maig celebraran, sota el nom de May Day, una manifestaciˇ en protesta per "la precarietat de vida de Barcelona", que el F˛rum "pretÚn tapar darrere d'una fašana de ciutat per a turistes", i citen els preus de la vivenda, dels aliments i d'una vida domŔstica "insostenible". El May Day se celebrarÓ de forma simultÓnia a Barcelona, Lilla, DublÝn i MilÓ.


El Periódico 25/03/04

font: El Periódico
la bandera de Sant Andreu de Palomar al 'Districte'... de cap per avall !! el colom convertit en un ànec !!
stap21@sant-andreu.com
Fòrum STAP

Sant Andreu de Palomar segle XXI
en procés de constitució, per a dinamitzar Sant Andreu de Palomar
i denunciar els greuges, les potinades i les agressions que pateix

la Venus Púdica
Els Segadors
el Municipi Independent
el Terme Municipal
Ritme Andreuenc
RAAAmbla
l'Escut de STAP
l'annexió forçada del 20 d'abril 1897
el 20 d'abril 2003
ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
Tornar