ACTUALITAT
2002
febrer

.
Logotip de la Campanya
2001 : gener - febrer - abril - maig - juny - juliol - novembre
2000 : juliol - agost - setembre - octubre - novembre - desembre
Fòrum Salvem el Cementiri

05 febrer 2002.


A finals de gener comença a solidificar-se la versió 'oficial' de que l'Ajuntament de Barcelona i Serveis Funeraris, SA. han desistit de fer el tanatori dintre del Cementiri de Sant Andreu de Palomar. El dia 30 els mitjans de comunicació se'n fan ressò, bo i que feble.

Han calgut prop de 7.000 cartes adreçades a l'Alcalde de l'Ajuntament de Barcelona i altres tantes al Síndic de Greuges de Catalunya, 7 Concentracions Cíviques al davant del 'Districte' Sant Andreu, 2 Castanyades Populars "Castanya al Moniato", 2 sortides al Cercavila de les Festes Majors, 2 participacions -una d'elles frustada per l'anul·lació del Regidor- a la Cavalcada dels Tres Tombs, milers de cartells, enganxines, la reproducció de la Capella en perill... molt esforç, moltes hores i molta feina.

Sant Andreu de Palomar, però, ha evitat una nova potinada centralista. El tanatori el faran al Parc del Molí de Sant Andreu, en el lloc que avui ocupa una altra potinada: les casernes militars. Entre arbres, a prop del 'metro' de Torras i Bages i donant 'vida' a una zona nova per comptes d'alterar el repòs dels andreuencs traspassats.

Enhorabona andreuencs! I gràcies per signar, per assistir, per difondre...

L'hem salvat entre tots.

Ara cal seguir, per tal d'aconseguir que l'administració 'política' del nostre Cementiri es faci des de Sant Andreu


2001: gener - febrer - abril - maig - juny -
2000 : juliol - agost - setembre - octubre - novembre - desembre
El Futur del Cementiri de Sant Andreu
cartes - imatges - manifest - imatges de la Campanya - Fòrum
Tornar
WEB STAP - Pàgina Inici

webstap@sant-andreu.com