per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP
Sant Andreu de Palomar... el meu Poble
per Festa Major l'escut a la finestra i al balcó
 
intervencions al Fòrum Intervencions al Forum STAP sobre la FM'05 STAP
arrant la polèmica de les accions del Grup Sant Andreu Per Les Casernes
el diumenge 27 de novembre 2005 i les posteriors reaccions
 
No et trobarem a faltar - xagori - 3/12/2005 12:56

- Als Fòrums de la WEB STAP hi ha des del seu inici unes normes i l'Administrador del Fòrum actua en conseqüència, fins i tot tu mateix ho consideraves així: http://boards2.melodysoft.com/app?ID=xagori&msg=3422 Que tu no sapiguessis que l'Administrador del Fòrum, en Xavier Gómez Ribera i xagori, fóssim la mateixa persona, no me'n culpis, mai ho he amagat ( http://www.sant-andreu.com/xagori/ferho.htm ).

El que sí és veritat és que quan, amb més o menys encert, interving com a Administrador del Fòrum, ho faig com a tal, procurant no barrejar la meva opinió personal, com a xagori o Xavier Gómez, amb les decisions que corresponen a un administrador d'un fòrum i penso que me'n surto més bé que malament.

Si has llegit, com dius, el comunicat que va fer la Comissió de Festes, i et prens la molèstia, veuràs que hi ha prou elements no acceptats per les normes dels Fòrums de la WEB STAP com per a que coherentment no el permetés. Que ho vulguis acceptar, o no, ja és ben bé cosa teva.

Quan interving com a xagori o com a Xavier Gómez Ribera,(poques vegades, no perquè me'n amagui, sinó perquè tothom que ha volgut sap que xa-go-ri son les dues primeres lletres del meu nom i cognoms) és per a donar la meva opinió personal i que, aquesta, no vulnera mai les normes dels Fòrums.

Fatxes. No recordo haver-t'ho dit mai. I, de la mateixa manera que ara deixo el teu missatge bo i que intenta ser força ofensiu, si és que ho he deixat en altres missatges, és perquè m'ha semblat una manera de parlar, i que el sentit que s'hi dóna no degrada especialment la dignitat de les persones, així en general. Potser em vaig equivocar. Potser m'equivoco ara deixant el teu missatge contra mi... m'equivoco sovint, saps? però mai, mai, tragiverso ni menteixo conscientment.

Els "banners" que no vols seguir-me deixant, compta que ja no me'ls deixaves, perquè aquest fòrum és 'llogat' a MelodySoft i són ells qui gaudien dels teus 'favors'.

Una cosa sí et vull dir per acabar: no siguis fals, home, i no em diguis "cordialmente" després de tota l'escombraria que has vessat.

Sense acritud.

Xavier Gómez Ribera
xagori


* Com vaig veure i viure el què va passar diumenge. - Xavier Gómez Ribera - xagori - 2/12/2005 02:53
........* Collons amb els andreuencs de bona familia. - Ximo Bayo des de Valencia - 2/12/2005 11:21
........* Gent fluixa, la comi i mà llarga, l'Hereu - Pere Pà - 2/12/2005 09:46yo des de Valencia. - 1/12/2005 15:17
................* Vaya , vaya - Pedro de Zamora - 3/12/2005 10:56
........................ .* Molt bé!!! - SantAndreuRoig - 4/12/2005 15:39
........................ .* No et trobarem a faltar - xagori - 3/12/2005 12:56
Forums de Sant Andreu de Palomar


les Comunicacions a STAP


webstap@sant-andreu.com