per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP
Sant Andreu de Palomar... el meu Poble
per Festa Major l'escut a la finestra i al balcó
 
intervencions al Fòrum Intervencions al Forum STAP sobre la FM'05 STAP
arrant la polèmica de les accions del Grup Sant Andreu Per Les Casernes
el diumenge 27 de novembre 2005 i les posteriors reaccions
 
Gent fluixa, la comi i mà llarga, l'Hereu - Pere Pà - 2/12/2005 09:46

- Prou gros havia de ser el comunicat de la Comi quan l'Administrador del Fòrum el va esborrar, perquè llegint el que va passar, segons aquesta versió que sembla ben propera per protagonista, el que hauria d'estar prohibit és aquest desastre incompetent de conseller de cultura, no l'acte d'informació al veïnat de què passa a les casernes.
I aquí no hi val a dir que l'ajuntament ja informa, perquè per creure's el que diuen aquests, i més havent-hi el ball de milions que hi ha en l'especulació immobiliària dels terrenys de les casernes, s'ha de ser o molt innocent, o molt fanàtic del tri-partit municipal (hi ha gent així?), o receptor d'algun euro (a més euros més creient) dels milions que en ballen.

Potser l'atac de pijo-progressia-cívica que està patint Sant Andreu en els últims temps, explica la fluixera de la Comissió de Festes. Clar que cal veure que dels que algú va anomenar dofins de partits a la Comi n'hi ha uns quants (tants? tots?) i d'aquests, majoria de pijo-progres-cívics-tripartits i, concretament d'ERC, partit que tristament dóna suport a l'insultador Pallarès.

Va començar l'Associació de Veïns de Sant Andreu de Palomar, agafant el rave per les fulles quan quatre joves es van barallar i, ara, aquesta colla de la Comissió de Festes, fa el mateix... llarga és la mà del cap de la Guardia Urbana, Sr. Hereu.


* Com vaig veure i viure el què va passar diumenge. - Xavier Gómez Ribera - xagori - 2/12/2005 02:53
........* Collons amb els andreuencs de bona familia. - Ximo Bayo des de Valencia - 2/12/2005 11:21
........* Gent fluixa, la comi i mà llarga, l'Hereu - Pere Pà - 2/12/2005 09:46yo des de Valencia. - 1/12/2005 15:17
................* Vaya , vaya - Pedro de Zamora - 3/12/2005 10:56
........................ .* Molt bé!!! - SantAndreuRoig - 4/12/2005 15:39
........................ .* No et trobarem a faltar - xagori - 3/12/2005 12:56
Forums de Sant Andreu de Palomar


les Comunicacions a STAP


webstap@sant-andreu.com