TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 813 últim abans de l'estiu
del diumenge dia 11/07/2004

.. La Cinta i el Peris reguen les plantes de ca'l Quim, ara que, al no ser-hi la Clara, convé que algú les cuidi. Discuteixen, clar: massa aigua, massa poca. "- Estem més preocupats per les plantes i pels gossos que no pas per les persones", opina el Peris. N'hi ha una que veritablement fa pena (sembla que l'hagués cuidada jo) i la Cinta decideix portar-la "a cal metge" com suggereix el Peris com alternativa a fotre-la a la bassa.

El 'metge' no hi és, ha sortit amb la Neus informa la Montse. El Peris aprofita per interessar-se per la Teresa que encara no s'ha llevat i que d'ençà el judici no ha sortit de casa.

La novieta del Pacheco entra a veure a la Cecília que està sola a un quartet/magatzem. Li insisteix per a que mengi, s'ofereix fins i tot a canviar-li el menú. La Cecília no en vol saber res.
Entra el Pacheco i envia a la noia a posar-se guapa perquè "- comença el joc". Llavors truca al Paco, que està a l'habitació de la pensió, i fa que si posi ella. Quan li diu que el Pacheco la té segestada no s'ho creu i fa conyeta, fins que s'hi posa el ludòpata/criminal i el cita per dintre d'una estona a un corraló.

Apareix el Fede a l'habitació del Paco i quan el veu tan moix es pensa que és perquè es va deixar enredar amb whiski de garrafa i està ressacós. Pregunta per la Ceci per a fer un dinar familiar amb les nenes i els pares de la Blanca també. El Paco no li diu el que està passant, però li prohibeix que celebri res sense que hi sigui la Cecília.

A una placeta estan la Blanca, la Hanna i la Laura. Avui les germanetes es coneixeran. Arriba el David empenyent un cotxet de criatura embolcallat amb un llaç. La Laura li parla eixuta i el xicot amb fredor. Quan marxa la Laura li comenta a la Blanca que avui és el seu aniversari i ho fa amb tristor.

La Núria està depilant-se les potetes i xerrant amb la Carme. Avui torna el Marcel i està emocionada i segura de que tornaran a juntar-se. Sa mare li pregunta pel Víctor, no l'ha tornat a veure, ni ganes, des del dia de la revetlla.

El Víctor està al carrer parlant amb una col·lega que li ofereix una feina free-lance que ella no pot fer, ell l'accepta. La col·legueta se li insinua descaradament i ell la rebutja.

A Cal Peris el matrimoni es mira i remira el cotxet. "- No us agrada, oi?" diu el David, que insinua que sí, que li podrien posar Sandra "- Ho has sentit? Ho has sentit? Ho has sentit?" fa de seguida el Peris, però la Cinta segueix negant-s'hi.
Ariba, esperitada, la Marta: ha fallat una nevera i s'ha fet malbé el menjar per a la inauguració. S'emporta al David.

Al local de menjars preparats els dos socis discuteixen, el David vol aplaçar la inauguració i l'Ivan vol trobar una solució. El Peris s'ofereix per anar a buscar embotit. Al David li sembla fatal inaugurar un servei de plats de disseny amb pa amb tomàquet i penil i marxa. El Peris, però, li diu al Nelson que vagi a buscar la furgoneta. La Marta opina que està malhumorat perquè avui fa un any que es va casar amb la Laura.

La Cinta, a casa seva, està buidant els calaixos de la nena. El Peris marxa a buscar embotit, però abans de marxar la Cinta li deman un tornavís d'estrella per a canviar els agafadors en forma d's perquè la nena no es dirà Sandra.

El Paco està en una mena de descampat industrial esperant neguitós. Apareix el Pacheco. "- Fas bona cara... i això que estàs mort" li diu. El Paco pregunta per la Cecília i es compromet a tornar-li els diners, però el que vol el ludòpata/criminal és que jugui a la ruleta russa aquella mateixa tarda.

La Neus i el Narcís estan estranyats de l'hora que s'ha aixecat la Teresa i que esmorzi tan tard. El Narcís li comenta a la Montse a la cuina que "- La iaia està trista". La dona hi treu importància i llavors el xicot les convida a la masia dels pares de la Neus, que hi estan d'acord, perquè no es quedin tan soles ja que l'Ivan es trasllada al seu pis aquesta setmana.
Llavors la Montse despista parlant-li de la planta del Quim i el Narcís diu que està així perquè la reguen massa, que d'ara endavant serà ell qui se'n farà càrrec de les plantes del veí de replà absent. Això deixa pensívola a la Montse.

L'Ivan i la Marta han anat a ca la Laura per a mediar perquè vagi a la festa d'inauguració. S'ho pren amb agressivitat, sobretot cap a la Marta. La conviden dient que el David encara que no li hagi dit res, l'espera.

El Paco està denunciant a la comissaria el segrest de la Cecília. El poli no hi posa cap entussiasme i el Paco acaba tocant el dos sense ni signar la denúncia.

El Víctor es presenta a ca la Núria melós intentant reemprendre la relació. La noia es mostra freda i afirma que ella i el Marcel tornen a estar junts, que avui torna de París i s'instalarà amb ella. Això foragita el seductor seduït.

L'Ivan està neguitós perquè no troba cap tècnic que li revisi les neveres abans de la inauguració i ho fa pagar al Narcís, tot i que després es disculpa. El nano li comenta que a partir de demà comencen altre vegada a buscar pis, perquè ell i la Neus volen estar sols com abans. La Montse des de la cuina ho sent.

El Paco per primer cop, segons diu, està parlant amb Déu en una església i fa promesa de no tornar a jugar si se'n surt d'aquesta.

La Laura va treien coses gusrdades a les maletes per a preparar-se-les per anar a Mochales :-)) i ensopega amb els guants de boxa del David, se'n prova un i s'entendreix.

La Cinta amb el bombo està tota escarrassada volent netejar el local del David. El xicot mira de treure-li del cap, però com si res. Llavors arriba la Montse que, després d'informar de la millora de salut de la planta, proposa a la Cinta llogar el pis del Quim pel Narcís i la Neus, així seria com si estiguessin a casa i li demana a la Cinta que truqui al seu germà "- Ara".

 

El Paco ha anat a La Fusteria a veure el Fede i, en no ser-hi, es despedeix sense dir-ho de les dues nenes, l'Alba i la Hanna, tot fent-lis prometre que sobretot s'estimaran molt. Quan la Blanca estranayada li pregunta què passa, li fa prometre també a ella, li fa un petó i marxa.

Al quarto-magatzem del Pacheco no hi ha la Cecília i el Paco es desespera. Arriba encanonada per un sicari i pregunta per les nenes, el Fede i la Blanca. El Pacheco els deixa sols. Llavors el Paco li repeteix el seu amor i li promet que a ella no li passarà res, que ell la treurà d'allà encara que sigui l'última cosa que faci.

El David està fregant el terra quan es presenta la Laura, conciliadora. Quan estan parlant suaument apareix la Cinta, que estava dins, cridant que acaba de trencar aigües i amb evidents mostres de que la nena està a punt de sortir.

Mentre, el Peris i el Nelson estan perduts mirant de trobar el magatzem de pernils que el barman coneix. Tot just el localitza que li sona el mòbil, és el David que l'informa de que la Cinta està parint. Neviosíssim surt amb el cubà a trobar la furgoneta on l'hagin deixat aparcada.

La Montse, amb l'excusa de la planta, porta al Narcís al pis del Quim. Allà hi són la Neus i els seus pares i li diuen que a partir d'ara aquell és el seu pis. L'alegria de la parelleta és immensa.

A la porta del davant, a ca la Montse,entra el Borja que ve a visitar la Teresa. Li porta els transistor de l'Alfons que el Santiago li havia tret a la dona i li diu que la seva mare i ell l'han perdonada, que al seu avi li va passar com als cucs de seda, que va estar un temps tancat al capoll i que quan va poder sortir es va convertir en un papallona. La Teresa s'emociona, clar.

Al magatzem el Paco està tot sol assegut a una cadira. Entren el Pacheco, la novieta i la Cecília. El Pacheco la informa del què passarà, que el Paco jugarà a la ruleta russa, i la lliguen a una cadira en front d'ell a qui fan posar de genolls a terra.

La Núria entra a La Fusteria i s'acosta per darrera al Marcel que és a la barra, li tapa els ulls i es posa contenta quan el noi la reconeix. Ràpidament s'embala, li fa petons i el convida a dinar i deprés al pis. El periodista està fred i llavors apareix darrera la barra una noieta, és la Yvonne, el Marcel informa a la Núria, que es queda glaçada, que estan junts.

El Pacheco i un tal Carlos compten diners i aposten 18.000 €uros, preparen el revòlver amb dues bales i li donen al Paco. Un sicari manté encanonada la Cecília. El Paco, ben acollonit, se'l posa al polze i sembla que premi el gallet.

Patapam!!!!
Tot de safates per terra. La Cinta està parint i la Laura i el David fan el que poden, entre altres coses portar tovalloles i aigua calenta com a les millors pel·lícules del farwest. "- La puta ambulàcia!!" crida la Cinta que acaba asseguda a terra amb els dolors del part.

Davant de l'acolloniment del Paco, el Carlos atura la juguesca i dobla l'aposta. Hi afageixen una tercera bala al revòlver. El Paco mirant-se la Cecília amb la pistola del sicari a la boca, torna a posar-se l'arma al polze "- T'estimo Cecília" diu i prem el gallet.
Ha estat de sort, no hi havia bala. Es fot a cridar "- Aaaaaaaaah!!!! Ahhhhhh!!!!".

La Cinta apreta que apretaràs, espatarrada a terra i la Laura fent de comadrona. Ja se li veu el cap a la nena. "- Perquè collons no és aquí el Periiiis!!" crida. "- Respira, respira" diu el David. "- Respira tu collons!!!!" fa la partera. "- Ja ve Cinta, ja ve, ja és aquí" diu la Laura "- Ja la tinc!". I es sent el plor del nadó. Tallen el codó umblical i li donen la nena a la mare.

El Pacheco fa cara de feliç, ha guanyat la juguesca. "- Deslliga-la. Agafa a la teva dona i foteu el camp" li diu somrient al Paco. "- S'ha acabat, per sempre, ja no tenim cap deute" diu el Paco. "- Jo m'he guanyat els diners i tu la vida" li contesta el Pacheco. La Cecília està com si acabés de parir ella també, suada i esgotada. El Paco la deslliga i acaben abraçats.

La Marta i l'Ivan han arribat al local de menjars i no es poden creure el que veuen. La Marta demana al David que li passi la nena i s'emociona moltíssim. La Laura no perd detall d'expressions i mirades. Per fi arriba l'ambulància.

El Narcís i la Neus no volen la xocolata que està fent la Montse, volen estar a casa seva. Quan són fora, la Montse proposa a la Teresa fer-ne per a elles de xocolata, però la Teresa se'n va a l'habitació a sentir una estona la ràdio.
La Montse és conscien de la seva soletat, repassa amb la mirada les fotografies del Huari i de l'Isaac.

A la barra d'un puticlub el Víctor està bevent. Una de les noies l'incita, però ell es nega i s'alça, quan és a la porta es desdiu i accepta pagar els 200 €uros que la mossa li havia demanat i marxa amb ella.

La Núria entra feta un bassal de llàgrimes al seu pis. Es treu les arracades i s'ajeu al sofà plorant desesperada.

El Paco a La Fusteria enganya al Fede dient que ha anat abuscar a sa mare al balneari i li diu que s'estima a la Ceci i que s'hi tornarà a casar.

A l'estació Sant Andreu Comtal el David acompanya, carregant les maletes, a la Laura. Li demana que no se'n vagi, que truqui als seus pares. La Laura no està per la labor. Es petonegen, però i el David li recorda que avui fa un any que es van casar i que tots dos porten encara els anells. Li demana que li ho digui i la Laura acaba dient-li "- Encara estic enamorada de tu". Un altre petonet de mitja-rosca i ella puja al tren plorant. El David marxa amb una cara d'enorme felicitat.

El Peris entra a l'habitació de la clínica on hi ha la Cinta i la nena, l'agafa i li parla. S'acosten a la Cinta, que està feta calderilla, i l'home li demana perdó per haver-la deixat sola.
Per fi es desfà el misteri del nom: Carolina.




Gòmix

Setmana 163

Tornar a Resums juliol 2004

Tornar a Pàgina Resums


Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici