TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 163
del 05 al 09 de juliol 2004

Capítol 808 (dilluns 05/07/04)
Capítol 809
(dimarts 06/07/04)

Capítol 810
(dimecres 07/07/04)
Capítol 811
(dijous 08/07/04)
Capítol 812 (divendres 09/07/04)


.. Aquesta darrera setmana de la temporada ha estat força intensa i les trames s'han anat tancat i/o obrint amb rapidesa.

La Remei, després de donar-hi moltes voltes i de demanar consell a déu i sa mare, decideix que el "Harrison" conegui el seu fill i a l'inrevés.
Però el "Harrison" no està sol perquè té una dona (l'Alícia) i un fill que deu tenir uns 6 o 7 anys.
El fill de la Remei ha passat de no tenir més que mare a tenir pare, mare i germà gran. No és que tots hagin de dinar junts els diumenges però la Remei accepta que els dos nens es vegin quan calgui i no en vol saber res d'una pensió que el Harrison s'ofereix a passar-li quan trobi feina. Ella s'entossudeix en que el fill el pujarà tota sola i sense cap mena d'ajut econòmic que la pugui tenir lligada de mans i peus.

La Pilar, amb el retorn del Ramon, ha recuperat les energies i les ganes de viure. Ell li explica que no es pot quedar perquè té coses a fer i a enllestir però li promet que al setembre s'instal·larà a Sant Andreu i tornaran a ser una família. Ja tenim amenaça per a la propera temporada, ufffff...

La Blanca no es va perdre per Montblanc sinó per Etiòpia (què ràpides són les adopcions televisives!) i ha tornat a Sant Andreu amb la Hanna, la seva filla.
El Fede cagadubtes tota la setmana després d'haver vist, per casualitat, la Hanna i acaba fent un cop de cap sonat: vol estar amb la Blanca, la Hanna i la pedra-amulet que la nena s'ha endut del seu país. La Blanca no s'ho acaba de creure però ell li assegura que farà tot el possible per a que aquesta sigui una família de conte de fades.

La Teresa ja ha passat pel judici que ha estat força dur. Tot i els motius, el codi penal és taxatiu perquè no es contempla l'eutanàsia en el seu cas.
El Pere ja va alertar la família de que una absolució era impossible i que havien de lluitar per la pena mínima, dos anys de presó.
El jutge, vistes totes les proves i escoltats tots els testimonis que han declarat, resol aplicar la pena mínima com a condemna i la Teresa no haurà d'ingressar a la presó perquè no té antecedents.
Això, que es considera una victòria, no alegra la Teresa que, obligada a reviure-ho tot una altra vegada, està feta pols.

La Paquita i el Manel han començat a viure junts a casa d'ell. La Paula sembla que hi està força bé.
Arriba una carta notificant al Manel que ingressaran els diners d'indemnització per la mort de la seva dona i també arriba una visita indesitjada, el seu pare. L'home diu que està malalt i no vol acabar la seva vida sol. El Manel torna a tenir un esclat de violència terrible, tot i que no fa mal a ningú més que a ell mateix.
La Paula s'espanta i la Paquita li explica perquè el Manel reacciona així davant del seu pare. El Manel, però, ha quedat tocat i decideix marxar lluny per a no poder tenir l'oportunitat de fer mal als qui estima.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Va a veure el Manu, li dóna la guitarra que li va comprar pel seu aniversari i li diu que tingui més cura de la Paula, tot això amb un Manu que l'engega a dida i que no en vol saber res d'ell.
Deixa una carta per a la Paquita on li explica perquè se'n va, li diu que ha posat tots els seus estalvis a nom del Manu perquè es faci càrrec de la Paula, els desitja el millor a tots i els diu que els estima.
Veiem com el Manel agafa un autocar que no sabem pas on va.

La Clara cada cop pensa més en el Dani a pesar que el Rai li està molt a sobre i ella està bé en la seva companyia. El noi sembla que s'està enamorant i la Clara talla ràpidament la història. Li diu que han passat molt bones estones junts però que ella ni l'estima, ni n'està enamorada. Li confessa que té el Dani al cap i que marxarà cap a Cardiff a veure si poden recomençar altre cop.
El Rai, abatut, li desitja molta sort.

La Dolors li diu que no torni amb el Dani per rutina, tal i com ha fet ella amb el Pep, perquè serà desgraciada.
La Clara n'està ben decidida i, després de deixar la fusteria en mans del Tomàs, es planta a Cardiff en pla sorpresa total. El Dani al·lucina elefants roses i, quan pot raonar, accepta començar altre cop els dos junts a Cardiff.

El Paco no para d'anar darrere la Cecília i ella no para de dir-li que el vol ben lluny. I en això estàvem quan torna a aparèixer en escena el Pacheco, el dolent de la pel.li. El delinqüent els observa per fer-se càrrec de la situació i quan ho té ben apamat "segresta" la Ceci a la perruqueria quan ella estava agafant la bossa per marxar de vacances a un balneari.

La Cinta sembla que es posa de part mentre sopa amb les amigues i la porten de pet a l'hospital en un taxi.
El Peris hi va volant quan sap què ha passat però tot queda en una falsa alarma i els dos tornen a Sant Andreu per a continuar esperant.

L'Ivan i la Marta continuen arreglant el pis i la noia ja s'ha matriculat a l'Escola de Patronatge per a començar el curs al setembre.
La parella i el David van de cul perquè volen inaugurar el negoci del catering aquest mateix diumenge i falten moltes coses per a tenir-ho tot enllestit.

I ara a veure com es resol el darrer capítol de la temporada!!!!

Bones vacances a tothom!!!!!!






Casablanca


Setmana 163

Capítol 808 - Capítol 809 - Capítol 810 - Capítol 811 - Capítol 812 -

Tornar a Resums juliol 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar