TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 722
del divendres dia 27/02/2004

.. A la perruqueria, la Cecília li comenta a la Montse que no estigui tan preocupada pels nanos perquè segur que estan bé. Montse no pot evitar estar amoïnada sobretot per si veu al Narcís amb uns altres ulls, però la Cecília comenta que el que estan fent és una experiència molt maca i normal.
De sobte es presenta el Manel buscant a la Paula. L'explica a la Montse que està convençut que es troba amb el seu fill i que no li volen deixar veure.
Ella li tracta d'explicar que és impossible que la Paula estigui amb el Narcís però el Manel insisteix. Fins i tot ha anat al pis i no l'han volgut obrir. Montse torna a dir-li que això no pot ser, que la Paula no pot estar al pis. Manel li demana que sigui ella la que truqui a casa seva per comprovar-ho. Ella accepta però ningú contesta.

Després, se'n van tots dos al pis. Quan arriben, ella entra amb molta cura i cridant el nom del seu fill, advertint que està al pis. Ningú contesta. Manel està molt preocupat. Montse torna a cridar el nom del seu fill al costat de la seva habitació i quan no rep resposta, entra. No hi ha ningú.

Els tres nois arriben a la masia. La Paula diu que té fred i els altres pensen alternatives: mantes o encendre el foc.
La Neus diu que hauria d'avisar als seus pares perquè no s'amoïnin tot i que la Paula voldria que no ho fes perquè el seu pare la podria trobar i la renyaria.

Ivan es reuneix amb la seva mare i el Manel que explica el perquè pensa que la seva filla ha marxat de casa. Diu que no accepta que es vulgui desfer de la roba de la seva mare ni que estigui sortint amb la Paquita. Que podria estar fent-ho tot per cridar l'atenció i que estiguin més per ella.
Ivan troba una perla i li dóna a la Montse pensant que és d'ella. Però Manel reconeix immediatament que pertany al collar de la Vicky, i que per tant la Paula ha estat al pis.
Montse llavors, decideix trucar als pares de la Neus però comunica.

Neus parla amb la seva mare, però l'Àngels es posa nerviosa i li passa el telèfon al Pere que no l'acaba de sentir bé. La noia els avisa que no s'amoïnin que està bé però no l'acaba d'explicar on són. Com que ella està trucant amb el mòbil, no han pogut localitzar la trucada.
Després el Pere truca a la Montse.

Paula està una mica cansada i vol dormir però els explica que el seu pare quan no la pega, li conta contes abans que es dormi normalment inventats. Neus agafa un llibre i explica el conte d'un rellotge en un campanar que per culpa d'una cigonya va caure i es va fet malbé. Però com que va quedar tort, les agulles l'arribaven al terra i amb elles va poder caminar. La història fa dormir a la noia i alegra al Narcís que li ha agradat molt.
Després pensen que la Paula pot tenir fred. Per això entren en l'habitació d'ella a buscar mantes. Puja en una petita cadira (sembla) per arribar a dalt de l'armari on son les mantes.



Al Narcís l'ha agradat l'habitació pels seus colors i per algunes coses que té. Neus, a la que li costa arribar, agafa un parell de mantes però la segona cau damunt del Narcís tapant-li quasi per complet. Imaginen que és un fantasma i ell s'inventa un joc.
Continuant amb el joc, ella es fica dintre de la manta i caminen rient fins ensopegar amb el llit on cauen. Aquí es comencen a fer petons, a treure's roba fins que acaben fent l'amor.

Al pis, la Montse, el Manel i l'Ivan es reuneixen amb els pares de la Neus. Montse està molt esquerpa amb l'Àngels, mentre que el Pere pensa un lloc on poden ser-hi: la masia.
Per no aixecar sospites, decideixen trucar a una veïna que els hauria d'haver portat des de l'estació fins a la casa. Feta la trucada, es confirma que estan allí. Tots els parents marxen cap allí.

Després d'haver fet l'amor, Narcís i Neus parlen de coses. Ell pregunta si l'ha agradat, contestant ella que sí. També parlen de somnis i del futur on els dos viurien en una casa en la què es repartirien les feines de la llar i a la que posarien com a nom genèric "Casa Nostra". Desitjarien poder quedar-se tota una setmana a la masia, aïllats per culpa de la neu...

Mentre, els pares han punxat una roda. Les dues dones una a cada banda del cotxe, es miren nervioses perquè la Montse no deixar de fer insinuacions respecte a les responsabilitats del que està passant. Segons ella, si no els haguessin deixat fer el que han volgut, res de tot això hagués passat.
Però el que més molesta a l'Àngels és quan la Montse insinua que qui l'ha ficat al Narcís la idea de fugir ha estat la Neus. Aquí totes dues comencen a discutir i el Manel intenta posar pau dient que la culpa és de la Paula per marxar de casa, però de res serveix i continuen enganxades.
Pere posa calma un cop la roda ha estat canviada.

Sense que els nanos s'ho esperin, apareixen els pares i el Narcís intenta protegir a la Paula però clar, el Manel va a per ella.
Narcís comença a dir que és dolent i que ell pega a la Paula, que li té por i que per això ha volgut fugir. Manel es sorprèn i parla amb la seva filla dient-li que algun cop ha perdut els nervis però res sense importància. Fins i tot li diu a la seva filla: "diga'ls-hi si t'he fet mal ni que sigui una vegada". Narcís recolza a la Paula aconsellant-la que digui la veritat, però la nena que està agafada pel seu pare pels braços acaba contestant que no, que mai l'ha fet mal.
Un cop solucionat el malentès, surten de la masia amb la idea de tornar a casa. Pere aproparà al Manel i a la Paula a l'estació i mentre es fiquen al cotxe, Narcís crida que és dolent i li demana a la seva mare que no la deixi que se l'emporti perquè li farà mal. Narcís diu que quan a ell el Jordi el pegava tampoc li creien i això fa que la Montse es quedi amb la mosca darrere l'orella.



Channing

Setmana 145
Capítol 718 · Capítol 719 · Capítol 720 · Capítol 721

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana, Baulena, Gòmix

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici