TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 113
del 28 d'abril al 02 de maig del 2003

Capítol 558 (dilluns 28/04/03)
Capítol 559
(dimarts 29/04/03)
Capítol 560
(dimecres 30/04/03)
Capítol 561
(dijous 01/05/03) 1er. de maig
Capítol 562 (divendres 02/05/03)

.. Aquesta setmana El Cor ha tingut més "arribades" que l'aeroport de Son Moix en ple mes d'agost: la Lurdes, la Clara, el Nelson, el Dani...
Per contra, els que ja hi eren no se'n volen moure: el Max, l'Eduard i l'Antònia, la Dora...

Què tindrà Sant Andreu que "enganxa" tant?
Anem a veure:

Per a la Lurdes Sant Andreu és l'únic que li queda després d'haver-se polit la fortuna del Ferran, mort fa tres mesos (e.p.r.), en els casinos per eixugar les llàgrimes del dol.
I no li queda poca cosa si tenim en compte que hi va deixar un vestit de núvia valorat en 10 milions de les antigues pessetes.
Però el vestit l'han venut la K i el Max per 600 €uros (ja us vaig dir la setmana passada que la Marta és negada per a un negoci d'aquest tipus) i la Lurdes, seguint el refrany castellà de "cree el ladron que todos son de su condición", no es refia de la paraula de la Paquita i creu que l'han amagat per a quedar-se el botí.
Això la fa ser més que desagradable i amenaça la Paquita amb anar a la policia i explicar-ho tot si no li donen el vestit amb brillants immediatament.

Per a la Clara Sant Andreu és, ara mateix, el lloc on ha de viure per poder fer front al problema que té amb el Max i el Quim.
Per al Dani és el lloc que el separa del seu amor. I no té clars els motius.
La Clara li explica que el Max no es vol separar del seu pare i que ella no el pot deixar sol en aquestes circumstàncies. Ha provat d'endur-se'l per la força i el noi s'ha escapat. No té cap més remei que quedar-se ella i ajudar a resoldre la situació.
Això vol dir que haurà d'aconseguir que el Quim deixi de beure, ufffff!

 

1er. de maig

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Per a la Lola i el Nelson Sant Andreu és el seu niuet d'amor. De fet, ho és més per a la Lola perquè el Nelson no sembla home d'un sol "niu", si més no, en públic.
Problemes d'integració, segons ell. Massa extroversió, segons ella.
I el Nelson treballarà al mercat! Les vendes augmentaran, segur. El problema serà a costa de què?

Per a l'Eduard (i l'Antònia de retruc) Sant Andreu és el lloc que té allò que vol aconseguir: un fill biològic que viu, des del seu naixement, amb una altra família.
Pel que diu l'advocada, ser pare biològic té molt de mèrit en un judici i a la Montse només li queda el recurs de guanyar per esgotament de l'adversari. Es tracta d'allargar i allargar el judici fins que "el biològic" acabi per oblidar que coi està fent allí o perdi la paciència i els "papers".
La Cecília, "mediàtica" com sempre, també té els seus papers: una carta de recolzament a la Montse i família signada per tothom que els coneix. A les barricades!

Per a la Dora, Sant Andreu i la casa on viu són el lloc on s'ha de quedar perquè no té cap més remei. I perquè no té cap dot que la permeti emancipar-se.
El matrimoni ja té clar que s'han de separar perquè no senten res l'un per l'altre però s'hauran de conformar en separar, només, les habitacions perquè els ingressos del Fabra no donen per a més alegries.

Per a la Judit Sant Andreu és el lloc on viu l'home que promet fer-la feliç i donar-li fills.
I ella, enamorada que n'està, lluita amb la seva "consciència bíblico-congregacionista" per mirar de compaginar l'amor a déu i l'amor a l'home. Dic jo que alguna cita bíblica deurà trobar, no?


Casablanca


Setmana 113
Capítol 558
· Capítol 559 · Capítol 560 - Capítol 561 - Capítol 562 -

Tornar a Resums abril 2003
Tornar a Pàgina Resums


-
1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar