TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 562
del divendres dia 02/05/2003

.. Clara arriba a la lampisteria per parlar amb el Quim a qui li explica que al Dani no l'ha fet cap gràcia la decisió que ha pres de quedar-se amb ells.
Poc segons després, el Dani es presenta a la lampisteria per sorpresa de tots.
Tots dos surten per parlar més en calma. Mentre caminen, el Dani acusa a la Clara de cedir al xantatge emocional al que la sotmès el Max. Clara ho accepta però pensa que és el que ha de fer i li demana que entengui que es quedi a Sant Andreu i que es quedi a viure al pis del Quim.
El Dani però li demana que torni amb ell a Cardiff i la Clara li contesta que no. Ella vol fer bé les coses i si marxés ara, fallaria al Max. Però Dani no pot evitar pensar que en part ella es vol quedar pel Quim.
Finalment, abraçats i petonejant-se, es declaren l'amor que senten l'un per l'altre.

Més tard, quan la Clara l'explica al Quim la discussió amb el seu marit, ell comença a penedir-se i sentir-se culpable de tots els problemes que està provocant. Clara li demana que deixi de fer-se el víctima perquè no li farà cap llàstima. Si es queda només és pel Max i li promet que si torna a beure se l'emportarà encara que sigui arrossegant-lo.
Quim li jura pel Max que no tornarà a beure.

Avui l'Isaac fa dos anys.
Al Peris, la Cari li explica a la Teresa, l'escena que la Regina li va muntar l'altre dia a la pensió, fet que sorprèn a l'avia. Però Cari li assegura que no es deixarà trepitjar per ella. Després, Teresa convida a la Cari a la festa d'aniversari del seu nét, esdeveniment que no es pensava perdre.

A la festa hi són tota la família de la Montse a més de la Mari amb la filla i la Cari.
Un cop han bufat les espelmes, li donen al nen, vestit amb la samarreta de la Unió Esportiva Sant Andreu, els regals. Narcís, també amb la samarreta del Sant Andreu, l'ha fet al seu germà un dibuix, i la Desi li ha regalat un nino.
Ivan treu cava per brindar i la Mari li fa un broma. Li diu que si encara no surt amb cap noia, pot ser es podrien entendre ells dos. Però la broma aquesta posa vermell al noi que s'amaga a la cuina.
Tot es riure i diversió quan algú truca a la porta. Montse va a obrir trobant-se amb l'Antònia que de bona fe, ha anat a portar-li el regal de l'Eduard. La dona no vol cap mal rotllo però no pot evitar que la Montse es mostri esquerpa amb ella. Finalment l'engega però Montse acaba acceptant el regal de l'Eduard, tot i que no li dóna a l'Isaac.
Amaga el paquet i el treu quan un cop terminada la festa, estan recollint-ho tot. Montse treu de la bossa una samarreta del Barça feta a mida pel nen i amb el seu nom a l'esquena. Però Montse passa de donar-li al seu fill i llença el regal a les escombreries. (Home, a un nano del Sant Andreu... una samarreta del Barcelona!!) ¦-)

 

Judit parla amb la Isabeleta i el Rafa que intenten convèncer-la que el Ramon és una mala influència malgrat que pensaven que havia canviat. Recomanen a la Judit que s'allunyi d'ell si no vol tenir problemes. Però ella té una altra opinió i creu que se l'ha d'ajudar.
De sobte, veu a la Mari i la Judit l'atura. Li treu el tema del Natxo per a sorpresa de la perruquera. Judit es preocupa per l'estat de salut del Natxo sobretot per la possibilitat que no sobrevisqui.
Mari, però, troba una tonteria parlar amb ella d'aquest tema i marxa.

Després, la Judit es passa per la parada per buscar al Ramon. Però no hi és, sí la Pilar que ràpidament se n'adona que alguna cosa li passa a la noia. Judit que té ganes de dir el que sap, li fa insinuacions a la Pilar que el Ramon n'ha fet alguna de grossa. Però Pilar que no l'arriba a entendre el que aconsella a la Judit és que parli amb el Ramon i posi les cartes damunt la taula.
Com a exemple, li explica a la noia que ella mateixa va declarar en contra del seu fill quan va passar tot allò de la Desi i la Mari. I ho va fer per poder ajudar-lo.
Per rematar-ho tot l'esmena una frase bíblica que la Judit reconeix a l'instant: la veritat ens farà lliures.

Finalment la Judit troba al Ramon sortint d'algun lloc i en mig del carrer li diu que ha de dir a la policia tot el que sap perquè ja no pot callar més. Ramon la fica al cotxe i se l'emporta a un lloc on sols, puguin parlar amb calma.
I apareixen al Tibidabo. Des del mirador, contemplant una maca imatge de la ciutat, ella l'insisteix que ha d'anar a la policia i confessar. Però Ramon la convenç que el millor és no fer-ho amb un plantejament molt senzill: si confessa, anirà a la presó. I si va a la presó, no podrà compartir la resta de la seva vida amb ella. Li diu que l'estima, que vol estar junt a ella per sempre i es fan petons sota la mirada del Crist que culmina l'església del Tibidabo.

Com que l'Albert i la Marta han estat de festa, mentre ella es canvia, deixa a la K i al Max d'encarregats de la botiga de roba.
Mentre la Marta esmorza a la pensió, la Paquita li demana que porti el vestit de núvia de la Regina explicant-li que la pedreria que porta cosida costa uns deu milions de pessetes.
Marta, ràpidament marxa a la botiga però arriba just quan els nois han venut aquest vestit per 600 €.

La Marta s'emprenya, però encara s'emprenya més la Lurdes quan la Paquita li explica el que ha passat. Lurdes que no se'n refia, es pensa que se l'ha quedat ella, afirmació que ofèn a la Paquita.
De sobte, la Lurdes amenaça a la Paquita: o li torna el vestit de núvia o la denunciarà a la policia explicant-ho tot i es quedarà amb la pensió doncs al cap i al fi és casa seva.



Channing

Setmana 113
Capítol 558 · Capítol 559 · Capítol 560 · Capítol 561 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici