TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 558
del dilluns dia 28/04/2003

.. Pensió.- La Lurdes li diu a la Paquita que es quedarà una temporada. En principi no hi ha cap habitació lliure però aleshores surt la Remei dient que l'Eduard i la italiana marxen avui mateix. La Lurdes ja té habitació.
Com que la Lurdes vol fer una copeta d'anís, la Paquita la torna a advertir: res de beure, res de fumar i res de paraulotes.
Quan la Paquita preguntà on ha deixat en Ferran, la dona li diu que va morir fa tres mesos.

Pis Pilar.- La Roser agafa la bata i es disposa a marxar cap a la farmàcia. La Pilar, amb els rulos posats, li diu que no en té cap necessitat però la Roser ho té claríssim: si seguim tan juntes acabarem malament.
Quan la farmacèutica és fora, la Pilar es queda "desolé" i agafa el telèfon. Primer truca a la Cari per demanar-li d'anar a buscar ella la Desi però avui no podrà ser, la nena té pediatre.
Aleshores truca en Ramon.

Bar Peris.- En Ramon, que està amb la Judit, mira el mòbil i l'apaga al veure que és la Pilar. La noia diu que no pot dormir de l'angoixa que porta a sobre i tots dos s'emboliquen a disparar-se sentències bíbliques per justificar el que pensa cadascú de la pallissa a en Natxo.

A la barra, en Peris li diu a la Laura que la Lola torna demà de Cuba i que hi ha assaig general, que s'hi apunti.

En una taula, en Max li ha explicat a la K lo de la seva borratxera i la noia es pregunta perquè ho fa. El seu amic li diu que està molt malament des que es va separar de la Clara, cosa que afecta força la K.

Pensió.- La Dora li ha dit a la Paquita la "proposta" de la K i la Paquita opina que si així han d'estar millor, que endavant. La Dora, però, busca excuses en el proper casament del fill, en l'operació de la nena................
Aleshores entra la Lurdes i, després de ser convenientment presentada, la Dora marxa. La Lurdes vol parlar amb la Paquita però quan és a punt de fer-ho, entra la Cari (la Paqui li presenta), ho torna a provar i aleshores entra la Marta i la Lurdes s'assabenta del proper casament i de que no serà amb el fill d'en Peris. Finalment la Regina pot parlar i ho fa per queixar-se de l'habitació, és massa petita i no hi està acostumada, que vol dormir a la seva. La Paquita no està gens disposada a cedir-li l'habitació que, ara, és la seva.

Farmàcia.- La Roser despatxa la Teresa i pregunta per l'Isaac. La farmacèutica li diu que tot i que elles dues mai s'han entès gaire, que li sap molt greu el que estan passant i que la Montse no s'ho mereix.
Sona el telèfon i per la cara que posa la Roser ja es veu que és sa germana.
Aleshores entren en Fabra i el seu fill i la dona marxa a la rebotiga a parlar. L'Albert li diu a son pare que s'ho rumiï molt això de la separació, que són molts anys, etc. però en Fabra respon que ell i la Dora ja no tenen res en comú i li fa notar que ell també li havia dit al seu fill el mateix respecte la Blanca. Quan l'Albert és a punt de protestar, en Fabra li diu: Tu has rectificat a temps.
El noi marxa i la Roser surt de la rebotiga des d'on ho ha sentit tot.

Pis Pilar.- La Judit li ha arreglat la màquina de cosir a la Pilar que encara està enfadada perquè la Roser quasi li ha penjat el telèfon quan li ha explicat que la màquina no li funcionava.
La noia se sent incòmode i vol marxar però no ho tindrà tan fàcil. La Pilar se sent sola i vol tenir algú amb qui xerrar o sigui que li pregunta si ja estan millor amb en Ramon, etc. La Judit no sap posar bona cara encara que ho prova i quan la Pilar insisteix en saber perquè encara estan com estan, ella li diu que a en Ramon l'han fet fora de la congregació.
Ara sí que la noia s'aixeca per dir que ha d'anar al mercat. Tampoc se n'escapa, la Pilar diu que se n'hi va amb ella.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Plaça.- La Remei li explica a la Teresa que la Paquita ha fet fora a l'Eduard i a aquella Antonia de Llate i també explica que la Regina ha tornat i que ara és vídua.
La Isabeleta agafa la Judit a part mentre la Pilar es posa el davantal i decideix que ella també tornarà a treballar ( per horror d'en Ramon ).
La dona li diu al seu fill que la Judit li ha explicat (cara de terror del noi) i en Ramon vinga preguntar QUÈ li ha explicat i quan la Pilar li diu lo de la congregació, respira alleujat.
En Ramon, aleshores, para l'orella al que estan parlant la Isabeleta i la Judit. La Isabeleta li està dient a l'altra que pot tenir problemes si a la congregació saben que està sortint amb en Ramon. La Judit defensa el seu "nòvio" amb una cita i l'altra s'hi torna.

Lampisteria.- El melenes li ha explicat a en Narcís que està rebentat perquè, a més de treballar a la lampisteria, també treballa de nit en una altra banda.
Entra l'Empar convocada per en Quim. L'home es disculpa per lo de l'altre dia, admet que va beure i molt, que necessita ajut però que no vol anar a cap clínica. L'Empar es pensa que li està demanant ajut a ella i s'ofereix voluntària a instal·lar-se a casa d'ell si fa falta. Però no, no és això. En Quim li diu que ha trucat a la Clara i l'Empar es desinfla i marxa més escorreguda que un enciam (un cop escorregut, clar).

Pensió.- Entra en Gus però el menjador està ple. La Paquita li pregunta a la Lurdes si li fa res que el noi s'assenti a la seva taula i quan la dona diu que no el coneix de res, en Gus s'autopresenta amb aquella gràcia que desarma i s'asseu davant la Lurdes.
En una altra taula, hi ha en Paco (a qui la Paquita li torna a reclamar els diners) l'Albert i la Marta.
La Regina enganxa la Remei i li pregunta qui és aquell senyor tan elegant (en Paco) i la Remei n'hi fa un panegíric, ajudada per en Gus.
A la taula d'en Paco, la Paquita explica que aquella senyora és l'antiga propietària de la casa i que s'ha quedat vídua i amb molta pasta. Els ulls d'en Paco brillen i hi ha un creuament de mirades.

Pis Montse.- La Teresa informa que la Paquita ha fet fora l'Eduard de la pensió i la Montse ensenya un paper dels jutjats. La demanda està en curs i, per tant, hi haurà judici.

Pis Fabra.- Quan la K s'aixeca de taula per anar a dormir, en Fabra li demana a la Dora de parlar. L'home li diu que ja fa molt temps que van deixar d'estimar-se (a la dona li cau una llàgrima) i que el millor que poden fer és separar-se, que això no comportarà cap canvi pel fills i que així que pugui es buscarà un altre lloc per viure. La Dora li diu que no, que ell té la farmàcia a prop i que ja serà ella qui es busqui alguna cosa. I què fem amb la Cristina?. En Fabra diu que haurà de ser la noia la qui decideixi amb qui es vol quedar.
Amb una tristesa infinita, la Dora s'aixeca de la cadira i se'n va cap a l'habitació.

Pis Quim.- Obren la porta i en Max veu, molt sorprès, que amb en Quim ha vingut la Clara.
I la Clara li diu perquè ha vingut però en Max es nega a marxar enlloc tal i com està en Quim.
I no sembla pas que, de moment, l'hagin convençut perquè el noi es tanca a l'habitació i els deixa plantats al mig del menjador.











tplana

Setmana 113
Capítol 559 · Capítol 560 · Capítol 561 · Capítol 562 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici