TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 592
del divendres dia 13/06/2003

.. Judit està a punt d'entrar al Peris quan al veure al Ramon assegut dóna mitja volta i intenta marxar. Però el de les olives la veu i la crida. A la noia no li queda més remei que anar amb ell.
Tot i que la trobada és curta, ell es mostra interessat en ella i l'ha afalaga dient-li que està molt guapa. La Judit, però, passa d'ell.

Poc després el Ramon es presenta a la perruqueria. La Mari ja ho té tot enllestit per marxar amb la seva avia i la filla, i el Ramon apareix per parlar amb ella. Està molt molest amb ella perquè l'ha menjat el cervell a la Judit. Culpa a la perruquera d'haver-la canviada: pentinat modern, sortides a la discoteca...
Mari passa del tema i d'ell. Ramon abans de marxar l'adverteix que la deixi en pau.

Sembla que el de les olives no pot quedar-se de braços plegats i torna a trucar a la Judit. Es troben novament al Peris i ell li declara el seu amor. Vol reprendre la relació amb ella, i suposa que Judit també vol estar amb ell.
Així, per confirmar que tornen a sortir junts, ell li fa uns petons als llavis. Però la Judit, que no havia parlat, li diu que està molt equivocat i que la torni a trucar quan aprengui a fer petons. Dit això, la noia marxa deixant plantat al Ramon.

Gus i Kristina s'apropen una mica més. Ella l'expressa la seva opinió sobre la música que ha composat ell per l'obra de teatre: li sembla carrinclona i que no lliga amb el seu estil.
Gus agraeix tanta sinceritat i l'explica que realment, aquesta no és la música que ell fa sinó la que l'han demanat que faci pel musical. Gus convida a la noia a escoltar la seva darrera composició.

Per la tarda, després d'escoltar el que el noi composa, la K li diu que està molt i molt bé, tot i no ser la música que a ella l'agrada. Kristina li fa en viu un exemple del que a ella l'agrada i li canta el "Calling you", de la pel·lícula "Bagdad Café".
Gus l'escolta flipat perquè té una veu molt maca. És com si, de sobte, hagués trobat a la protagonista pel musical.

 

Paquita i Lurdes fan safareig sobre el Paco i la Cecília quan aquest arriba amb l'Alba. Li pregunten al Paco sobre la resposta que la perruquera l'ha donat, però ell diu no tenir-ne cap. Alba, intrigada, vol saber de què parlen, però no li expliquen res a la noia.
Matat el tema, seuen i tots quatre comencen una partida de pòquer. A mesura que el joc es desenvolupa, la Regina fica més i més la pota. Sembla que tot serà un desastre quan jugui amb El Belga. Paco li diu que com no espavili, no només no guanyarà el collaret sinó que a més, perdrà molts diners.
Però a la Regina això no li preocupa. Està tan segura que guanyarà que serà capaç de jugar-se la pensió si cal. Paquita posa el crit al cel però la Regina ho té molt clar.

Per altra banda, Cecília parla amb la Lola perquè canviï la seva decisió respecte a la Isabeleta, temps perdut tot sigui dit.
El Peris, pel seu cantó, fa el mateix amb la Isabeleta i el Rafa. Aquests volen deixar el grup de teatre si la Lola es queda.
Així les coses, pel Peris només hi ha una solució: dissoldre el grup de teatre, ja què caldria un miracle perquè tot sortís bé en el poc temps que queda per l'estrena.

Avui, a més a més, es dicta sentència en el cas de la Montse contra l'Eduard.
Mentre la resta de la família acompanya a l'Isaac a la festa de final de curs de la guarderia, ella es queda en el pis esperant la trucada de la Carla. Tots animen a la perruquera que fa el cor fort.
Mentre es desenvolupa l'obra de teatre on l'Isaac apareix disfressat de flor, la Carla es presenta al pis on la Montse l'espera. Porta el sobre amb la sentència. Montse no vol que l'advocada li expliqui res, vol llegir-ho ella mateixa.

A la guarderia, el Narcís, l'Ivan i la Teresa, riuen i feliciten a l'Isaac perquè ho ha fet molt bé.
Somrient, apareix la Montse que agafa al seu fill.
Quan la família li pregunta què ha passat, si ja sap alguna cosa, Montse assenteix amb el cap i comença a emocionar-se. Amb llàgrimes als ulls diu a la resta... "l'hem perdut...".




Channing

Setmana 119
Capítol 588 · Capítol 589 · Capítol 590 · Capítol 591 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici