TV 3

©
xagori - WEB STAP
La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
RESUM
CAPÍTOL 548
del dilluns dia 07/04/2003

.. Bar Peris.- En David nota que a la Laura li passa alguna cosa i li pregunta si encara està enfadada per allò de la Marta però ella li assegura que no.

En Quim entra amb en Max tot parlant que no es pot anar a Menorca ( en Quim té massa feina) i que, com a molt, poden anar un parell de dies a una casa rural; això o que en Max marxi a Cardiff. El noi prefereix anar a la casa rural i aleshores, a en Quim se li acut una gran idea: que en Max convidi en Joel i així no s'avorrirà.
En Quim no entén que en Max no el vulgui convidar.
Entren l'Emili i la Gemma molt contents perquè, a ella, demà li donaran l'alta. En Quim els aigualeix una mica l'alegria quan li diu a l'Emili que l'envia a Berga per dos dies.

En Peris, que també se n'ha adonat que alguna cosa passa amb la Laura, li pregunta al seu fill quin és el problema. El noi està convençut que la Laura està enfadada per lo de la Marta i el seu pare li diu que vagi de seguida a solucionar el problema.

Pensió.- La Marta i l'Albert estan esmorzant. Quan la Paquita s'acosta a la taula, la Marta la fa seure i l'Albert marxa dient que les deixa soles perquè puguin parlar de filla a mare.
O sigui que la Marta deixa caure la bomba del seu casament. La Paquita es queda de "quadros" i la notícia li fa tan poca gràcia que fins i tot sa filla se n'adona. Però la Marta n'està molt convençuda i quan aconsegueix fer-li entendre a sa mare que no, que no són massa joves, la Paquita posa més bona cara, la felicita sincerament i quan la Remei passa pel costat de la taula, li diu lo del casori.

Pis Fabra.- Els Fabra també s'han quedat de "quadros" davant la bomba que els ha deixat anar l'Albert. La primera pregunta és claríssima: està embarassada, oi?. I les cares són com per fer agafar una depressió al més optimista.
Aleshores comencen amb allò de per què tanta pressa?, encara sou molt joves.....etc.etc.
La K que està sempre a la que salta, els hi diu que ells també es van casar de seguida, no?. I en Fabra respon: Sí, i així................ No ha acabat la frase però la Dora té molt clar que el final de la frase és "així ens ha anat".
La K se n'alegra molt pel seu germà. Quan l'Albert i el seu pare es queden sols, el noi li diu que la notícia no ha fet massa il·lusió, veritat?. En Fabra, amb el cap cot i amb certa tristesa als ulls li diu que són molt joves, que el moment ja arribarà, que disfrutin de la vida, que primer vagin a viure junts i que si s'entenen ja es casaran després.

Plaça.- La Lola parlant per telèfon amb en Nelson, i la Remei comprant però amb les antenes posades en la conversa telefònica.
Arriba la Gemma molt contenta perquè porta l'alta i es saluden amb la Remei, cosa que aprofita la noia per preguntar-li si ella no té problemes de pets (sic) amb l'embaràs.
La Gemma se'n va cap a la parada d'en Ramon i la Remei comenta a la Lola i a la Isabeleta que sembla que hi hagi una passa de casaments i embarassos i quan les altres pregunten, la Remei diu lo del casori de la Marta.

A la parada del costat en Ramon, sol·lícit, pregunta a la Gemma com es troba i quan la noia vol agafar unes capses, en Ramon, amb fina ironia que la Gemma no capta, li diu que no ho faci, que ella no pot aixecar pes.

La Fusteria.- Resulta que demà és la presentació del llibre de fotos a Can Fabra i en Fede està molt content perquè la presentació anirà a càrrec d'en Benet i Jornet (des d'aquí, una abraçada).
En Paco salta dient: En Pepito?. En Fede, tip, li respon si el coneix igual que coneix a l'Oristell. En Paco li ho assegura dient que els va presentar en Terenci (una abraçada on sigui que estigui).

En una taula, els futurs nuvis han comunicat la seva boda a en Gus i la Núria.
Quan la Núria torna a la barra, en Marcel penja el mòbil i la noia li pregunta: una altra cervesa..........,Iñaki?. En Marcel se'n va, enfadat.
Aleshores en Gus s'apropa a la barra tot dient-li a la Núria que aquells dos (els nuvis) haurien d'anar al metge. La noia, pendent de la marxa d'en Marcel, li demana a en Gus que es faci càrrec de La Fusteria (en Fede ha anat a l'editorial) i quan el noi posa cara d'horror, la Núria li demana a en Paco que li doni un cop de mà.
La noia marxa corrent.

Entren les dues noies, que en Fede i en David es van lligar, preguntant pel barman. En Paco aprofita per flirtejar amb elles involucrant a en Gus en el tema. Les convida al que vulguin.

Bar Peris.- L'Empar li diu a en Max que en Quim té greus problemes i no només el de la beguda. Que té moltes coses dins i que si no les deixa sortir, cada cop serà pitjor.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Quan l'ex-tutora marxa, en Max s'acosta a la màquina on en Joel està jugant. El noi està molt enfadat i no respon a res del que li diu en Max. El nano es disculpa i li demana de parlar però en Joel li diu que no i marxa.

La Cinta li diu a en David que la Laura té raó en allò de la Marta i que no deixi passar més temps per aclarir-ho.
Quan en David s'està posant la jaqueta per sortir, entra la Lola i diu lo del casament de la Marta. La Cinta es mira el seu fill que posa cara de "res" i que marxa com si el tema no l'hagués afectat gens.

Carrer.- En Marcel surt del metro. En Charly l'espera amb el cotxe per anar a la feina, però primer li diu que s'ha barallat amb el seu cunyat, que havia de ser el padrí de casament d'ell i la seva nòvia i li demana a en Marcel que faci ell les funcions.
El noi li diu que s'acaben de conèixer, que no pot ser però en Charly ho té molt clar. L'Iñaki és un home en el que es pot confiar i que ha esdevingut un dels seus millors amics.
En Marcel i en Charly pugen al cotxe i aleshores es veu a la Núria que els ha estat espiant des de l'altra banda del carrer.

Caprabo.- La Laura va col·locant gènere amb cara de pomes agres. En David se li planta al davant i li demana disculpes per lo de la festa de la Marta. La Laura, que no té precisament aquesta preocupació, li diu que no té importància i que no se'n parli més.
En David li pregunta perquè està tan esquerpa i ella diu amb un mig somriure que no ho està. En David, per si de cas, li diu que s'acaba d'assabentar del casament de la Marta i que lo únic que ha sentit ha estat una indiferència total, que ell només la vol a ella i que ningú els podrà separar.
La Laura, amb posat trist, li pregunta si l'estima i el noi li diu que sí. La Laura se li abraça amb força i li diu que ella també l'estima i que no sap fins a quin punt. La noia li demana que marxi abans no li caigui una bronca i tot just en David és fora, la noia fa una trucada al seu ex per quedar.

Pensió.- La Paquita i la Dora, com a futures consogres que són, estan xerrant del casament. A la Dora no se la veu massa bé, la veritat. Passa la Cari i les felicita.

La Fusteria.- En Paco és flipant. Els hi està explicant a les dues "nenes" que la lletra de la cançó d'en Julio Iglesias (las obras quedan , las gentes se van........o una cosa així) va ser cosa seva.
Un client que vol pagar la consumició, marxa sense pagar perquè ni en Gus ni en Paco es molesten a passar darrere la barra per fer-ho. Tenen massa feina amb "les nenes".
Aleshores arriba en Fede, que no es pot creure el que veu. La caixa està oberta, la Núria s'ha esfumat i aquells dos cràpules, de xerrera. No és estrany que quan una de les "nenes" li pregunti per en David, en Fede es tombi just el necessari per respondre: té nòvia i torni a dirigir tota la seva atenció en son pare.
En aquest moment, la Núria arriba quasi corrent i en Fede se li planta al davant i li demana explicacions. Com que la Núria se sent incapaç de dir una mentida que cobreixi tota l'estona que ha estat fora, li diu la veritat, que ha seguit en Marcel. La cara d'en Fede és un poema. La Núria explica el què ha vist i en Fede, amb ironia, diu que sí que és un misteri que en Marcel s'hagi trobat amb un amic, pugi a un cotxe i marxi. El noi s'enfada molt amb la Núria.

Plaça.- És hora de plegar. La Gemma s'acomiada fins demà però en Ramon li dóna el sobre on hi ha les fotos d'ella amb la caixa. Impossible convèncer a en Ramon que la caixa era buida, o sigui que el noi li dona el sobre amb la liquidació i la carta d'acomiadament que la Gemma no vol firmar. La noia s'adona que en Ramon s'ha passat tot el matí dient-li que no aixequés pes i li diu: fill de puta. En Ramon, molt tranquil ell, diu que sí, que és un fill de puta però no un imbècil.

Pis Fabra.- La Dora és al sofà quan arriba en Fabra, que també s'asseu. L'home posa la tele i hi ha una estona de silenci força incòmode. La Dora li pregunta si a partir d'ara tot serà així, asseguts sense dir-se res i que ella vol parlar. En Fabra li pregunta de què i ella li respon que de la veritat. Ell que vol saber quina veritat I la Dora: Que ja fa anys que no ens estimem. En Fabra diu: Tu no ho sé però jo......................ets la mare dels meus fills. Sembla que ell tampoc ho té gaire clar o que no es decideix a acceptar la realitat i afegeix que la K encara els necessita.

Caprabo.- En Robert es planta davant la Laura amb cara de mansoi abatut. Li diu a la seva ex que li ha explicat a la Carol el que va passar entre ells dos i que ho han deixat, que ell l'estima, que mai més de la vida li tornarà a fer el salt, que vol que tornin a viure junts, etc.etc.
La Laura, corpresa i aclaparada per això de la Carol, li diu que no, que lo d'aquella nit va ser un error i que no tornarà a passar. En Robert insisteix, quasi suplica però la Laura li diu que estima en David.
Aquí ja s'ha acabat la bona cara de l'ex, que se li acosta més i li diu (sonant gairebé a amenaça) que ella és la seva dona i la mare del seu fill i que sempre ho serà.



tplana

Setmana 111
Capítol 549 · Capítol 550 · Capítol 551 · Capítol 552 ·

Històries Imprevistes
Bl@u

El Cor de l'estiu
Channing

Tornar a Pàgina Resums



L'equip de la WEB STAP ©

amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Massagran, Antaviana

i altres 'cardíacs', procurem fer resums dia a dia, per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici