ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
A la Unió Esportiva Sant Andreu li agraden els TIGRES andreuencs


     ÚLTIMA HORA (18/03/02)

Nova penya del Sant Andreu

Els "Tigres Andreuencs" animaran cada partit a la tribuna del Narcis Sala

Logo

(José Manuel Pérez) El Sant Andreu te una nova penya, els "Tigres Andreuencs" que es sumen als "Andreuencs" i a la Penya Narcis Sala.
La penya es va comenzar a formar quan un grup de persones portaven uns partits animant a la tribuna sense parar, i la gent els anomenava "els tigres andreuencs", finalment van decidir crear una penya i han adoptat el nom amb que eran coneguts.
De moment, compta amb uns 14 socis, però s'espera que s'afegeixi més gent de tribuna a animar amb ells.
L'objectiu de la penya es que hi hagi un altre punt d'animació al camp, a banda del gol nord on es troben els "Andreuencs", el grup que més anima i que dona colorit cada diumenge a les grades del Narcis Sala i en els desplaçaments de l'equip.
Amb aquesta nova penya el Sant Andreu es consolida encara més com el camp amb mes animació del grup V de la Tercera Divisió.

jmpgarcia@teleline.es

Els TIGRES andreuencs als mitjans
intervencions al Fòrum de la U.E. Sant Andreu
a la 'Torcida Escapulada' NO li agraden els TIGRES Andreuencs a la 'Torcida Escapulada' NO li agraden els TIGRES Andreuencs a la 'Torcida Escapulada' NO li agraden els TIGRES Andreuencs


la U. E. Sant Andreu  a la WEB STAP
l'escut de la U.E. Sant Andreu - evolució i propostes
l'escut de la U.E. Sant Andreu - evolució i propostes
Web Oficial U. E. Sant Andreu
La teva opinió al Fòrum STAP

tigresandreuencs@sant-andreu.com
La Història de STAP
20 d'abril - l'annexió forçada
WEB STAP - Pàgina Inici
Catalunya  X  PPCC