ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP

A la Torcida Escapulada de l'Europa NO li agraden els TIGRES andreuencs


 
EL S┌MMUM DE LA ENVEJA !! ... SANT ANDREU FAS PENA !!

╔s molt trist... fa pena... per˛ es realitat. Uns aficionats (bÚ, uns envejosos mÚs ben dit) de la U.E. Sant Andreu s'han juntat com a penya i s'han fet anomenar "Els Tigres Andreuencs", el que Ús, clarament, una c˛pia del sobrenom de la nostra penya i que mostra clarament l'enveja que ens tenen els que es fan dir "orgull de Barcelona" (que son els ¨nics que ho pensen, d'altre banda).

Diverses coses proven que tot aix˛ es una c˛pia barata. L'animal que els hi dona nom (el mateix) i sobretot, el manifest d'intecions de la penya que resa: "volem que no sols s'animi des de el gol"... curiosament, les mateixes paraules que Aitor Leniz (el president

de la nostra penya, la AUT╔NTICA dels Tigres) va declarar en entrevista exclusiva a RÓdio GrÓcia aquesta setmana passada.

L'enveja de tot lo bo que es fa a Ca l'Europa per part del vell enemic es veu palesa molt clarament en aquest cas. Des de la Torcida Escapulada, ELS TIGRES DE GR└CIA (els autŔntics) demanem a aquesta gent que s'ho faci mirar... que si vol ens demanin consells d'idees vist que no tenen cervell per pensar noms diferents, que ja els hi donarem alg˙n... per˛, si us plau. PROU PLAGIS !!!!! ... el pr˛xim que serÓ???... el Caliu Andreuenc???

Redacciˇ de la Web de la Torcida ( 19 de Marš)

.

Els TIGRES andreuencs als mitjans
 la U. E. Sant Andreu  a la WEB STAP
'evolució de l'escut de la U. E. Sant Andreu
l'evolució de l'escut de la U. E. Sant Andreu
Web Oficial U. E. Sant Andreu

La teva opinió al Fòrum STAP

tigresandreuencs@sant-andreu.com
La Història de STAP
20 d'abril - l'annexió forçada
WEB STAP - Pàgina Inici
Catalunya  X  PPCC