ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
La Unió Esportiva Sant Andreu amb l'Autocar a Oriola dels TIGRES andreuencs


     ┌LTIMA HORA (25/06/02)

A un sol pas de la gl˛ria

El Sant Andreu ja prepara el partit a Oriola on pot assolir l'ascens a Segona Divisiˇ B

(Gabriel PÚrez) L'estadi de Los Arcos pot convertir-se en un lloc clau en la hist˛ria del Sant Andreu. El proper cap de setmana, el conjunt quatribarrat visita el camp de l'Oriola i amb una vict˛ria assoliria l'ascens a Segona B.
De fet, fins i tot un empat valdria sempre que o el Llevant B no guanyÚs el seu partit o finalment Oviedo i Las Palmas solucionessin els seus problemes econ˛mics i es mantinguin a Segona A. Aix˛ faria que el primer equip blau-grana continuÚs a Segona B i per tant el seu filial no poguÚs pujar. Llavors, tal i com s'ha fet en anteriors ocasions, el segon classificat aconseguiria la plaša d'ascens.
Tot i aix˛, tant l'entrenador Roberto Puerto com els jugadors son conscients que, per evitar sorpreses de darrera hora, seria important sumar els tres punts al camp de Los Arcos. A mÚs, saben que sortir a per l'empat pot ser molt perillˇs, mÚs si es te en compte que la derrota deixa a l'equip totalment K.O. Per al partit, ja es segura la baixa de Pedro, expulsat el diumenge, i Alex Ortiz, amb un esguinx al turmell Ús seriˇs dubte.
No cal dir que l'equip espera un desplašament en massa de afeccionats cap a la ciutat alacantina. Des de tots els estaments del club es demana el suport dels seguidors, conscients de que la ˙nica forma de apaivagar el fort ambient en contra que es viurÓ a l'estadi de Los Arcos. El que es vol evitar de totes les formes possibles Ús una 'encerrona' com la de fa deu anys a l'└ngel Carro de Lugo. Tant les penyes Andreuencs i Tigres com el propi club han preparat viatges cap a Oriola, on el Sant Andreu pot escriure una pÓgina d'or de la seva quasi centenÓria hist˛ria.
jmpgarcia@teleline.es

Els TIGRES andreuencs als mitjans
intervencions al Fòrum de la U.E. Sant Andreu
a la 'Torcida Escapulada' NO li agraden els TIGRES Andreuencs a la 'Torcida Escapulada' NO li agraden els TIGRES Andreuencs a la 'Torcida Escapulada' NO li agraden els TIGRES Andreuencs

la U. E. Sant Andreu  a la WEB STAP
l'escut de la U.E. Sant Andreu - evolució i propostes
l'escut de la U.E. Sant Andreu - evolució i propostes
Web Oficial U. E. Sant Andreu
La teva opinió al Fòrum STAP
tigresandreuencs@sant-andreu.com
La Història de STAP
20 d'abril - l'annexió forçada
WEB STAP - Pàgina Inici
Catalunya  X  PPCC