ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
l'Escut de Sant Andreu de Palomar Ritme Andreuenc
debat sobre l'adequació de l'Escut
al Fòrum de
Web Oficial de la U. E. Sant Andreu
Páginas: 1 2 3
AutorTema: cambio de escudo ya! (Leido 210 veces)
jordicambio de escudo ya!
« Respuesta #30 Fecha:
07/30/02 a las 22:47:15 »

_______________________________________________________________________

QUISIERA CORREGIR UNA COSA QUE HA DICHO XAGORI EN SU MENSAJE: XAGORI, DICES QUE EL SANT ANDREU ESTA DESCONECTADISIMO DE LA VECINDAD DE SANT ANDREU DE PALOMAR...
PIENSO QUE BIEN ES AL CONTRARIO. LA VECINDAD DE SANT ANDREU DE PALOMAR ESTA DESCONECTADISIMA DEL EQUIPO DE SU PUEBLO, Y NO CREO QUE SEA PORQUE FALTE EL COLOR AZUL EN EL ESCUDO, NI PORQUE ESTE REFLEJE LA BANDERA ESPAÑOLA, PRECISAMENTE.
ADMITO QUE SE HAGA UN REFERENDUM SOBRE EL ESCUDO DEL SANT ANDREU, YA QUE HAY QUE ARREGLAR EL DESAGUISADO HISTORICO DE LA DICTADURA. PERO ESTO LO HA DE DECIDIR EL SOCIO DEL SANT ANDREU, NO LA VECINDAD. LA VECINDAD TIENE UN EQUIPO DE FUTBOL QUE LE REPRESENTA, Y CREO QUE CON GRAN ORGULLO. FALTA QUE ESTA VECINDAD SE VUELQUE CON SU EQUIPO, Y LO APOYE DE UNA VEZ X TODAS A QUE SEA UN "GRANDE" EN EL FUTBOL ESPAÑOL.
 xagori

cambio de escudo ya!
« Respuesta #31 Fecha:
07/31/02 a las 00:36:22 »

_______________________________________________________________________

Home, sembla que el veïnat no respon a quests estimuls. Potser perquè no li atreuen o potser no li interessen gens, o ves a saber... la qüestió és que hi ha una desconnexió que no beneficia ningú.

I em penso que aquesta desconnexió contribueix a augmentar el grau de mediocritat, consumisme i seguidisme de les "grans iniciatives", que són tan grans com la quantitat d'€uros que maneguen (que manguen uns quants) i que no tenen gaire arrelament a altra cosa que la "pasta gansa" (mira, el Mario Conde, per posar un exemple , ) ben al contrari que una entitat com la U.E. Sant andreu, un club històric, aviat centenari, que havia mantingut una molt bona relació amb el veïnant.
Però entre els missatges que li arriben i criden l'atenció a aquest veïnat, n'hi ha pocs que parlin del seu club, la U.E. Sant Andreu.
Apropar, amb respecta als orígens, l'escut... pot ajudar molt més que no pas destorbar.


I, sí, està clar que l'adequació, o no, de l'escut l'ha de decidir el soci. Per això és soci de la Unió Esportiva i fa una despesa econòmica per ser-ho. Només faltaria!

Això no treu que apropar-se al veïnat, als andreuencs i a les andreuenques, no sigui positiu per a tots i que paga la pena que els que tinguin de decidir sobre l'escut ho tinguin en compte, de manera que això no sigui un destorb per el creixament del Club, sinó una aportació. Escolta, quants menys entrebancs hi ha més s'avança, oi?

I tot això en l'objectiu bàsic de corretgir una potinada de la dictadura.
Allò de dos ocells d'un tret?

 


Páginas: 1 2 3

l'evolució de l'escut de la U. E. Sant Andreu
 
la U. E. Sant Andreu  a la WEB STAP
Web Oficial U. E. Sant Andreu

La teva opinió al Fòrum STAP

tigresandreuencs@sant-andreu.com
La Història de STAP
20 d'abril - l'annexió forçada
WEB STAP - Pàgina Inici
Ritme Andreuenc
Catalunya  X  PPCC